Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak erre 5 hét körüli...

Vannak erre 5 hét körüli kismamik?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Vàrjàtok màr hogy kiderüljön a baba neme? Hanyadik baba?
2013. aug. 23. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én kb. 6-7 hetes lehetek. Tünetem semmi nincs, azon kívül, hogy nem jött meg( ezért is csináltam a tesztet), úgyhogy emiatt aggódok egy kicsit, hogy minden rendben van- e. Dokihoz csak csütörtökön jutok el. Van már egy két éves kisfiam, így ha minden igaz, egy hónap hijján három év lesz közöttük. Az, hogy kisfiu kesz- e vagy kislány, mindegy :)

És te, kedves Kérdező?

2013. aug. 23. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Én holnap leszek 6 hetes. Nekem sincsenek tüneteim. Voltam màr orvosnàl ott mèg nem volt szìvhang:-( Pàr nap múlva megyek vissza. Nagyon vàrjuk hogy megmutassa magàt. A pàrom kisfiút szeretne, èn pedig kislànyt. Elsõ baba.
2013. aug. 24. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én hétfőn leszek 6hetes.Nagyon akartuk már a babát.Múlt héten voltam orvosnál,de csak petezsákot látott.Remélem minden ok,mert semmi tunetem nincs,csak a melleim fájnak.
2013. aug. 24. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én elvileg 6 hetes vagyok,nekem sincs tünetem,szerdán voltam dokinál aki közölte velem hogy terhes vagyok viszont én nem tudtam róla váratlanul ért a hír! Tervezett baba,de mivel hétfőn múlt el a mensesem 10 nap pecsételés után nem gyanakodtam rá hogy esetleg terhes vagyok! Nekem mindíg sokáig elhúzódott a mensim ezért sem foglalkoztam előbb vele és kb 1,5 hete negatív volt a tesztem,ami most már pozitív,viszont a doki szerint elvetélhetek,még csak petezsáknak látszó valamit látott( ezt ő mondta így) sőt még azt is mondta hogy lehet ciszta is de csináljak már egy tesztet megint.2 hét múlva kell visszamennem. Amúgy már van egy 4 éves fiunk!

2013. aug. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!