Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedtek-e már 20 hét...

Vizesedtek-e már 20 hét körüli kismamik?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 10:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Én 31 hetesen kezdtem.

39hkm.

2013. máj. 3. 10:30
 2/23 anonim ***** válasza:

Szia!!

Ez engem is érdekelne, jó hogy feltetted ezt a kérdést, 19 hetes a kislányom, de én úgy veszem észre, hogy a bokám..

Neked?

2013. máj. 3. 10:31
 3/23 A kérdező kommentje:
picit mintha érezném.... ha kinn vagyok sokat meg sokat mozgok, pedig iszom eleget :-(
2013. máj. 3. 10:39
 4/23 anonim ***** válasza:
Most vagyok 26+5 hkm, és kb 2 hete vizesedik a lábam. Konkrétan csak a lábfejemen vettem még észre, de szerencsére nem vészes MÉG. Pedig a neheze még hátra van. Próbálok sok folyadékot inni, este felpolcolom a lábam, reggelre szépen le is megy. Hát ez ezzel jár. Kitartás!
2013. máj. 3. 10:56
 5/23 anonim ***** válasza:

26 hetes vagyok, még egyáltalán nem vizesedem....

3. baba

2013. máj. 3. 11:05
 6/23 anonim ***** válasza:

Holnap töltjük a 23. hetet, de nem érzek vizesedést. A gyűrűm kicsit nehezebben jön fel.

A fiaimmal 28 hetesen kezdtem vizesedni.

2013. máj. 3. 11:09
 7/23 A kérdező kommentje:
értem. csak félek nehogy ilyen toxémát vagy mit kapjak, de akkor az nem feltétlen csak a vizesedéstől lehet nem?
2013. máj. 3. 11:17
 8/23 Tunde1983 ***** válasza:
20 hetesek vagyunk, s neha estere bizony nehezen forog a karikagyuru az ujjamon, a labamon meg nem eszleltem. :)
2013. máj. 3. 13:00
 9/23 anonim ***** válasza:

Valamennyire mindenki vizesedik, főleg ha jön a nyári meleg, meg ahogy telnek a terhességi hetek.

A toxémiás vizesedés az teljesen más. Nekem sajnos volt, és pre-eklampsia is lett belőle.

Ilyenkor nagyon hirtelenszerű a felvizesedés, pár nap alatt sok kiló feljön az emberre. Az egész test felvizesedik, nemcsak a végtagok, még az arc is pufibb lesz.

De a toxémiához hozzájön még a magas vérnyomás és a fehérjevizelés is.

2013. máj. 3. 13:26
 10/23 anonim ***** válasza:

Nekem már a 6. héttől vizes a lábam... sajnos nagyon hajlamos vagyok rá alapesetben is nemhogy terhesen... azóta mikor jobb mikor rosszabb... most rosszabb mivel meleg van, így minden este fel kell rakjam a lábam magas kanapépárnára az hol segít hol nem...

Sajna nem sok mindent tudsz vele csinálni... póckold fel a lábad, igyál alkoholmentes sört, mert az vízhajtó is talán kicsit segít, nekem bevált!

27 hkm

2013. máj. 3. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!