Vizesedtek-e már 20 hét körüli kismamik?
Szia!!
Ez engem is érdekelne, jó hogy feltetted ezt a kérdést, 19 hetes a kislányom, de én úgy veszem észre, hogy a bokám..
Neked?
26 hetes vagyok, még egyáltalán nem vizesedem....
3. baba
Holnap töltjük a 23. hetet, de nem érzek vizesedést. A gyűrűm kicsit nehezebben jön fel.
A fiaimmal 28 hetesen kezdtem vizesedni.
Valamennyire mindenki vizesedik, főleg ha jön a nyári meleg, meg ahogy telnek a terhességi hetek.
A toxémiás vizesedés az teljesen más. Nekem sajnos volt, és pre-eklampsia is lett belőle.
Ilyenkor nagyon hirtelenszerű a felvizesedés, pár nap alatt sok kiló feljön az emberre. Az egész test felvizesedik, nemcsak a végtagok, még az arc is pufibb lesz.
De a toxémiához hozzájön még a magas vérnyomás és a fehérjevizelés is.
Nekem már a 6. héttől vizes a lábam... sajnos nagyon hajlamos vagyok rá alapesetben is nemhogy terhesen... azóta mikor jobb mikor rosszabb... most rosszabb mivel meleg van, így minden este fel kell rakjam a lábam magas kanapépárnára az hol segít hol nem...
Sajna nem sok mindent tudsz vele csinálni... póckold fel a lábad, igyál alkoholmentes sört, mert az vízhajtó is talán kicsit segít, nekem bevált!
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!