30 hét körüli kismamik Nektek mennyit mozog a babátok?
Figyelt kérdés
Nekem hétfő óta kevesebbet, biztos a frontot érzi Ő is. Még egy kérdés: Ha a bal oldalamra fekszek mindig bal oldalt rugdos ha jobb oldalra akkor jobb oldalt. Azért lehet, mert nem jó neki és nyomom?2013. júl. 31. 11:21
1/8 anonim válasza:
Szia 31+4 hetes vagyok
Elég sokat mozog már mondtam is az apjának hogy biztos rossz gyerek lesz :)
Tiéd mennyit?
2/8 anonim válasza:
Első vagyok bocsi 2 másik kérdést nem olvastam el :D De ezen már én is gondolkoztam valószínűleg csak kevesebb lesz kicsit a helye azért rugdos, engem is szokott, de sajnos csak az oldalamon tudok feküdni.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én is csak ott tudok feküdni. Csak nem akarom "összenyomni" :)(Tudom nem is lehet) Érzem minden nap de kevesebbet.Este a legelevenebb :) hétvégén meg annyit mozgott, hogy meg is lepődtem rajta. De ezt betudom az időváltozásnak. Köszi a választ :) Boldog babavárást.
2013. júl. 31. 11:52
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, ne aggódj nem lesz baj.
Neked is boldog babavárást :)
5/8 anonim válasza:
Nekem elég kis lusta a babám.Néha kezdek is parázni, hogy nincs e valami baja.De köszöni jól van csak hát nem egy virgonc baba.Mondjuk pont ma reggel olyanokat rúgott, hogy azt hittem kiszakad az oldalam. :)Amúgy én is az oldalamon szoktam aludni és olyankor általában mindig elkezd valamit működni. :)
6/8 anonim válasza:
Pont 30 hetesek vagyunk és tegnap óta alig akar megmozdulni, de tudom, hogy minden oké van vele :D
Illetve amikor fekszek nálam úgy szokta, hogy mindkét oldalról, olyan mintha úgy feküdne, hogy elnyomja magát az ágytól és a másik oldalon meg bökdös :D édes nagyon, alig várom, hogy lássam.
7/8 adriennjeni válasza:
Ma töltöm a 30 hetet. Az én kislányom nagyon nyomja!!! :D Imádom!!! Én általában a jobb oldalamon tudok jobbat aludni, már amennyit tudok éjjel, nappal semmit nem tudok. Én sem tudom eldönteni, hogy az adott helyzetben, jó-e neki vagy nem tetszik ahogy ülök, fekszek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. én is úgy vagyok vele, hogy nem tudom jó e neki vagy nem...Nagyon rossz, hogy nem tudni mi lehet vele. Amúgy már mi is nagyon várjuk, hogy láthassuk a kis pofiját. :) Boldog babavárást :)
2013. aug. 1. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!