Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismamik! Milyen...

26 hetes kismamik! Milyen erősen mozog a babátok?

Figyelt kérdés

első vagy hátsó fali lepényetek van ?

pocin kívülről mennyire látható?

köszi!

2013. ápr. 30. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nagyon aktív. Rengeteget mozog, reggel- délben- éjjel, tényleg rengeteget. És nagyokat rúg, meg feszitgeti magát, annyira hogy sokszor a hasam is belefájdul. A hasamon is látható a mozgása, ja, és hátsó fali lepény.
2013. ápr. 30. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem mellső fali volt a lepényem de felhúzódott teljesen szóval most gondolom valahol fent van :D

Elég erőseket rúg...

Simán lehet érzeni, hogy mikor merre fordul van hogy befele fordul, az teljesen más érzés, ha ott mozog, mintha kifelé poci irányába rúgna..

Most kb annyira erős, hogy látható a pocimon, hogy megemelkedik, mikor rúg egyet, de nekem pl. még olyat nem csinált, hogy kitolta valamelyik részét, csak rúgott..

Neked?

2013. ápr. 30. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:

nekem hátsó fali lepényem van, baba fejvégű és elég kellemetlen mikor rúgdos....egyfolytában kifele, borda alá rúg :DDD látszódik is rendesen ahogy rázkódik a hasam közben...de csak most a héten erősödött meg enyire, előtte sokkal finomabb volt :))

köszi az eddigieket !!!

2013. ápr. 30. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok azt elfelejtettem, hogy tegnap meg ma rúgott először olyat, hogy kicsit fájt is!
2013. ápr. 30. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Én 25+3 hkm vagyok, remélem azért írhatok :)

Az enyém elég erősen rugdos, meg feszíti is magát :)

Első fali lepényem van.

Lehet látni kívülről is, és általában oda rugdos, ahol van a kezem/férjem keze :D

2013. ápr. 30. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Off.. 2. es vagyok.. mindenkinek ilyen kis szociális a babája? Az enyém még rajtam kívül szinte senkinek se mutogatta, hogy tud mozogni... szégyellős nagyon.. :D Apának is nagyon ritkán sikerül elkapni :D
2013. ápr. 30. 16:21
 7/11 A kérdező kommentje:
én ha azt akarom hogy mozogjon eszek valamit és akkor olyan mint egy kis örökmozgó :) le sem akar állni úgy örül :DDD
2013. ápr. 30. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:

5ös vagyok :)

nekem akkor is pörög, ha éhes vagyok :D

2013. ápr. 30. 17:52
 9/11 A kérdező kommentje:

:))) és Tudjátok már hogy kisfiatok vagy kislányotok lesz ???

mi még nem ...

2013. ápr. 30. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

5ös és 8as vagyok :D

mi szombat óta tudjuk, hogy kislányunk lesz :)

2013. ápr. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!