Kismamik mennyire aktív ma a babátok? Hányadik hétben jártok? HOgy érzitek magatok?
Szia.
Hát az én kisfiam ma nem nagyon aktív,de meg is tudom érteni,hiszen az időjárás is olyan szomorkás,itt esik az eső,és rám is nagy hatással van,mert csak nézek ki a fejemből,meg olyan nyomott vagyok.Akkor a kisfiam miért lenne aktív?!Tegnap még aktív volt,de ma nagyon nem.Nem baj,had pihenjen,már nem sokáig élvezheti anya védelmező méhét :D
Egyébként 34+3 hetes vagyok,és olyan fáradt vagyok,mint aki nem is tudom mennyit dolgozott.Csak ásítozok,pedig 11kor keltem fel. :/ Hát fájdogál a hátam,néha vannak görcseim,keményedni keményedek egy nap többször is,fájnak a combtöveim meg a szeméremcsontom annyira,hogy menni alig bírok,már nem esik jól semmilyen étel amit eszek,minden evés után hányingerem van meg émelygek,viszont ugyan akkor kívánok is össze-vissza mindent :/ Úgyhogy így össze-vissza vagyok :/ Nem bánnám már ha megszülnék,mert már tényleg terhes vagyok!De még azért jó lenne ha 2-3 hetet bent maradna,és a 37. vagy 38. héten megszülethetne.
És te hogy vagy kedves kérdező??Neked mennyire aktív ma a babád??
22 hetes vagyok , iszonyat álmos,fáradt vagyok...Baba az elmúlt napokhoz képest (amikor jött a hideg front, meg esett a hó ) ma egész aktív...
És Te kedves kérdező hogy vagy ?
Nekem az elmúlt napokban szinte állandóan mocorgott, a mai nap meg épp hogy egy egy kis rúgást el lehet kapni :D:D
28hkm :)
Ma éppen hogy mocorgott, de tegnap nagyon aktív volt, többször bejelentkezett. :) Úgy tűnik, ma éppen kipiheni a tegnapi napot. :) Te kedves Kérdező? Hogy vagy?
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!