Hanyadik héttől érdemes szülésznőt fogadni?
Figyelt kérdés
Kontaktlencsében szülhetek?:-)2013. márc. 27. 10:20
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy legkésőbb a 32.hétig ki kell töltenetek a papírokat a fogadott szülésznővel. Mi már a 24.héten megcsináltuk.35hkm
2/5 anonim válasza:
Milyen papírokat? Én telefonon fogadtam föl 6 hetesen :D most 35 h vagyok
3/5 anonim válasza:
Én 30 hetesen fogadtam fel. De nálunk sem voltak papírok. Bementem a szülészetre, mikor ügyeletes volt, körbevezetett, megbeszéltünk mindent és mondta, ha kérdésem van jelentkezzem, ha nincs, akkor szóljak ha eljött az idő.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem ismerem még őket,mi alapján válasszak?Kérdezzem meg a védőnőt kit ajánl vagy a dokit hogy kivel működne együtt szívesebben?
2013. márc. 27. 11:01
5/5 anonim válasza:
Nekem ajánlották ismerősök, de mielőtt felkértem volna megkérdeztem az orvosomat, hogy mit gondol róla. Mindenképp megkérdezném a helyedben ha fogadott orvos, rosszat biztos nem ajánl. Érdemes minél előbb, egyrész hátha nem fog ráérni ha későn szólsz, másrészt jó ha van valaki akit bármikor hívhatsz telefonon ha kérdésed, bajod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!