Szerintetek érdemes szülésznőt fogadni?
Első szülésnél mindenképpen, hiszen nem tudod mi vár rád, legalább valaki segít.
Én a másodiknál nem fogadtam, mert tudtam, hogy gyors szülés lesz. Harmadiknál sem fogok fogadni.
Hát ha lesz második szülésem, akkor én elgondolkodom rajta.
Lehet, inkább szülésznőt fogadnék, mint dokit.
Igaz, nagyon jó dokim volt/van, de az ügyeletes szülésznő egy tapló bunkó volt. Aztán 6-kor megjött a délelőttös szülésznő és nála kerültem képbe. Előtte 12 órát kínlódtam, ordított velem a szülésznő, hogy nem igaz, hogy nincs bennem ennyi anyai ösztön sem, majd 2 órákra magamra hagyott, aztán bejött a vezető szülésznő, elmagyarázott mindent a légzésről, a fájásokról, stb.,. és onnantól ment minden szépen rendben.
Nekem van fogadott orvosom, bár vele sem vagyok 100%-ig megelégedve, kíváncsi leszek hogy milyen lesz a szülésnél. De végülis ha kötelesek velem foglalkozni, már mint egy szülésznőnek velem, akkor lehet nem fogadok.
29hkm
Hát nekem van dokim de mellé szeretnék egy tapasztalt kedves szülésznőt is, a doki igazán csak azért kell, hogy ha bármi komoly kérdés vagy komplikáció merül fel akkor ne kelljen egy idegen kése alá feküdni...
Egy barátnőm Californiában él és ott is választott klinikát hiper szuper volt természetes szülésre, csak végül császározni kellett és arra nem volt orvos és így szülés közben 1,5 órát utaztak egy megfelelő kórházba ahol végül úgy kapcsozták össze a sebet hogy pár nap múlva teljesen szét nyílt és nem is lett szép a heg...
Nekem ez még csak az első baba lesz és nem merem a véletlenre bízni, (engem annó anyukám farfekvéssel szült meg természetesen , szanaszét kaszabolták... mert koraszülés is volt és a saját orvosánál nem szülhetett 7 hónaposan... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!