Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes szülésznőt...

Mikor érdemes szülésznőt fogadni? És mit szoktak neki adni amikor már megszült a kismama? Egy 18 hetes kismama

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

A vège felé jó fogadni, mikor kiderül hogy befordúlt a baba, lehet simán szülni.

10-40 ezer között szoktak nekik adni

2013. jan. 29. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy a 30- hét környékén érdemes elkezdeni ismerkedni vele, h a CTG-ket (NST) már ő felügyelje
2013. jan. 29. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Max. 30. hét körül érdemes beszélni azzal a szülésznővel, akit választottál.

Azt pedig, hogy mennyiért vállalja a szülést, Vele kell megbeszélned.

(Ajándékcsomagért nem fog a szabadidejében bejönni, ezt teljesen jóindulatúan írom, azért,mert Te kérdezted mit szoktak adni, és ebből arra gondoltam, nem vagy tisztában vele)

2013. jan. 29. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam hogy ajándék csomagért nem fog csak befutkosni hozzám. Egy kis pénzre gondoltam meg valami kis ajándék mellé azért.
2013. jan. 30. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Az első találkozás alkalmával érdemes tisztázni az anyagiakat, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe. Mindkettőtöknek így tiszta. Boldog babavárást.
2013. jan. 31. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!