Szülésznőt vagy orvost érdemes fogadni?
Én egyértelműen a szülésznőre szavazok.
37 hetes km
Nnnna, ez alapján dönts! :))
Nálunk orvost egyébként már nem lehet, de értelme sincs. A férjem (orvos) révén, ismerve a szülőszobai gyakorlatot, a szülésznőnek több értelmét látom.
Én orvost fogadtam, és amikor szükségem lett volna rá, pórul jártam. Pedig elvállalt, és mondta, hogy bármi indul, azonnal hívjam. Hát én hívtam, csak éppen ki volt kapcsolva a nagynevű, kedves doktor úr! 5 nappal a koraszülésem után hívott vissza, pedig hívtam többször is, sms-t is írtam neki, és a munkahelyén is keresték, onnan sem érték el.Közölte, hogy nagyon el volt utazva. És ezt az orvost rengetegen szeretik!!!
Tapasztaltabb anyuka ismerőseim szinte kivétel nélkül szülésznő-fogadást javasoltak. Valószínűleg én is jobban jártam volna, ha hallgatok rájuk.
/Egy 28 hétre született, de makkegészséges 16 hónapos kisfiú anyukája, aki többet nem fogad orvost./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!