Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdett növekedni a...

Mikor kezdett növekedni a pocakotok? Ha túl hamar, az jelezhet gondot?

Figyelt kérdés

Számításaim szerint most tartok az 5 hét 3. napján, vannak pozitív tesztjeim. Szívem szerint már most rohannék az orvoshoz, de pont szabin van, és már a 7. hétben fogok járni, mire először megnéz.

Már van két gyermekem, velük 5. héten már látott doki, persze csak petezsákot, de legalább láttam, hogy van, és méhen belül.

Most pedig folyamatosan izgulok. De még 2 hétig nem tudom, hogy fogom kibírni.

Leginkább azért félek, mert úgy érzem, már most elkezdett nőni a pocakom, de ez ilyenkor még nem lehet, ugye? Nem eszem többet, mégis szorítanak a nadrágok a gomboknál, és a férjem is mondta, hogy szerinte látszik. Ez normális?

2013. aug. 23. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom,hogy minél többet terhes egy nő,annál hamarabb látszik a terhesség. De szerintem még csak puffadsz. Nekem a 12. hét után már mondták,hogy látszik. Első baba.
2013. aug. 23. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem is szorított a nadrág már a 8. héten, pedig első baba, harmadiknál el tudom képzelni, hogy korábban látszik, semmi rosszat nem jelent. Puffadás főleg. Én is korán mentem, 5+2-n, nem bírtam volna ki a 7-8. hétig. Szerintem egy magándokihoz elugorhatsz, pár ezerért megvizsgál, megnézi jó helyen van-e, és te is megnyugodhatsz, hogy minden rendben. Nekünk ez megérte. Tudtam, hogy nem lesz szívhang, de a tudat, hogy jó helyen van, és nem csak a két csík mutatja, de más is látja, megnyugtatott.
2013. aug. 23. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
A magándoki van szabin.
2013. aug. 23. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez még nem a baba, ez még csak puffadás.

Én első terhes voltam a fiammal, nem is voltam vékony, de a 11. héten már egyértelműen kismama pocakom volt, nem puffadás. De 5 hetesen ez még tényleg csak az.:)

És miért jelentene gondot, ha előbb látszik?

Amúgy nagy súllyal született a fiam, végig hatalmas pocakom is volt, jóval idősebb terhesnek tűntem, a 33 hetes uh-n a fiam méretei is pl. 36 hetesnek feleltek meg. De tényleg nagy méretekkel született egyébként, valószínűleg azért látszott már korábban a pocakom is. De teljesen egészségesen született meg a fiam.

2013. aug. 23. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A terhesség elején csak puffadás lehet, pár hetesen még néhány mm az embrió. Én 15 hetes vagyok és most kezd látszódni úgy a pocakom, hogy már mindenki észreveszi, nem csak avatott szem :-)
2013. aug. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!