Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok, kismamik, akik...

Hogy vagytok, kismamik, akik megválaszoltátok az alábbi kérdéseket?

2013. aug. 23. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg, hogy megválaszoltam-e, de február 11-én lett pozitív a teszem :)

Picit diétáznom kell, mert az eddig feljövő 10 kg-ból 4 az utóbbi hónapban szaladt rám, de amúgy jól :) Kicsit ideges vagyok,de talán azért, mert még most lesz festés itthon meg ilyen munkálatok. Kisfiacskám 2-3 napos ciklusokban aktívkodik és punnyad. Azért a mozgás már nem könnyű, de nem panaszkodom :)

31hkm

2013. aug. 23. 13:27
 2/5 Szaszuss ***** válasza:
Lehet, hogy én sem válaszoltam ezekre a kérdésekre, de nekem is február 11-én lett pozitív a tesztem. Nagyon jól vagyunk, már nagyon várjuk a mi kis drágánkat. :) 32 hkm
2013. aug. 23. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:

En a masodik korben csatlakoztam, 31+1 vagyok. Minden oke, ez lesz az utolso hetem a munkaban. Az agyban megfordulni eleg rossz es neha legszomjam van, de ennyi. Azt nagyon birom, amikor mozog, kiveve, van egy eleg fajdalmas pont, amikor azt rugdossa. Ez lefele van. Talan mehszajat rugja olyankor, vagy a holyagom... Vagyis kezzel csinalhatja, mert koponyavegu... Elso: szinten fiut varok es mult szerdan lett festve a szoba. :-) Viszont meg nincs neve a picinek...

Mindenki: megvolt az ultrahang? Mekkora a picitek?

2013. aug. 26. 06:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, es szinten 9-10 kg-om van eddig...
2013. aug. 26. 06:17
 5/5 Szaszuss ***** válasza:
Én a 30. héten voltam ultrahangon akkor BPD: 77mm, THQ: 69 mm,Abd: 72 mm. A becsült születési súly 3,10 kg. Azt mondta,hogy 29 hetesnek felel meg a méretek alapján. 35. héten újabb UH lesz mert, kicsit meszesedett a méhlepény.
2013. aug. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!