Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti konkrét kérdéseket is...

Ti konkrét kérdéseket is tettetek fel az első viszgálatnál?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra a vizsgálatra mikor először mentetek el azza , hogy terhesek vagytok.

Kérdezgettetek tőle valamiket? És miket?

2013. márc. 11. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem én meg sem mertem szolalni. Az olyan kiszolgáltatott helyzet volt, és ráadásul tiszta vörös volt az arcom :/, teljesen le lehetett venni hogy zavarban vagyok.... De a 12 hetes uh-n már meg merterj nem is volt hajlando megnézni sem pedig pont ugy feküdt a baba hogy láthztta volna simán még a lábikoja sem volt utba.
2013. márc. 11. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első vizsgálatnál igazából nincs mit kérdezni :) felfekszel, megállapítják azt amit már tudsz és megnézik ultrahangon. Ha látod a monitoron a kis foltot akkor örülsz és azzal leszel elfoglalva, hogy boldog vagy :) aztán a 8.hétnél elmész meglátod a szívecskéje dobogását akkor még jobban örülsz és akkor írják meg a védőnőnek és a háziorvosodnak hogy terhes vagy... a védőnő kiállítja a kis könyvet utána felkeresed a háziorvosod aki beutal az első vérvételre, ekg-ra ezzel el kezdődött az egész folyamat :) És boldogan el újságolod mindenkinek hogy baba lesz :) A doki úgy is elmondja majd, hogy szedj vitamint, ajánlani is fog valamit... meg folsavat

nyugi :) Olyan szép hónapok elé állsz.. minek izgulni?

Jó babavárást :)

2013. márc. 11. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnél csak örömködtünk a férjemmel,hogy van petezsák.:)

Igazából akkor sok fontos dolgot nem is tud a doki sem mondani. A következőnél, amikor már volt szívhang, akkor beszéltünk meg egy-két dolgot, de mivel szinte havonta látott, így mindig az aktuális dolgokat kérdeztem meg!

2013. márc. 12. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én első alkalommal nem is ezért mentem, de már volt egy halvány pozitív tesztem. Azt hiszem, azt kérdeztem meg, hogy vitamint szedjek-e, ha igen, mit, és - mivel nem sokkal később Hévízre mentünk - hogy fürdőbe mennyire merészkedjek be. Más nem jutott eszembe. Azóta sem vagyok egy kérdezőbajnok. Már volt, hogy összeírt kérdésekkel mentem, de ott a fele hülyeségnek tűnt, és nem mertem megkérdezni. :)
2013. márc. 12. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Kedves utolsó és hány fokos volt a megengedett legtöbb hőmérséklet? Mármint a vizé? MI is megyünk majd és nem tudom, hogy hány fokos vizbe mehetek anélkül,hogy baj legyen.
2013. márc. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!