Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is kaptok ilyen kérdéseket?

Ti is kaptok ilyen kérdéseket?

Figyelt kérdés
Hát ma egy szomszédasszony azt kérdezte, hogy maga kövér vagy terhes? Én úgy elképedtem, hogy azt sem tudtam mit válaszoljak... Körülöttetek is vannak ennyire nem is tudom milyen embereknek nevezzem az ilyeneket... ennyire nyers? vagy nem tudom milyen jelzővel illessem...
2012. aug. 6. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen sajnos vannak, pont most tettem ki egy kérdést a harmadik babával kapcsolatban, na hát ez van nem szabad odafigyelni az ilyenekre! Boldog babavárást!
2012. aug. 6. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
igen ilyenkor tudtám pofán tenyerelni az embert. Vagy kérdezzen normálisan legfeljebb pofára esik vagy ne kérdezzen semmit
2012. aug. 6. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
igen, nemcsak kérdéseket, hanem kijelentéseket is.Én sehová nem híztam szinte, csak a pocakom hatalmas, múltkor egy ismerős banya közölte velem, hogy húúú de meghíztál, jó kövér vagy.Na mondom kösz. 34hkm
2012. aug. 6. 14:16
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
és akkor most melyik is vagy?
2012. aug. 6. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Amikor dolgoztam még aktívan 55 kilót nyomtam a 165 centimhez. Esélyem nem volt hízni picit, mert egész álló nap dobozokat pakolgattam a raktárban. Logisztikán dolgoztam 6 srác között, mint vezető. Viszont nem tudtam a seggemen maradni egész nap, így segítettem nekik.

Engem a cégnél mindenki így ismert.

Majd terhes lettem és rohamosan nőtt a hasam. Szép formásan, tehát lehetett látni rajta azt, hogy lakik oda bent valaki.

Eltitkolni se tudtam, aki velem szemben jött, mind kérdezte, hogy: Terhes vagy?!

Hiába próbáltam tagadni, hogy nem, csak meghíztam picit.. egyből kinevettek.

A főnököm 1 hónapos szabija után meglátott és elkezdett nevetni, hogy jó nagy dinnyém van. Majd behívott megbeszélni a részleteket, hogy mikor óhajtok szülés előtt pihenni?

15. héttől veszélyeztetett terhes lettem és nem dolgozhattam. Jártam be hónaponta leadni a táppénzes papírt, de már a 6. hónapban mindenki azt kérdezte, hogy már szülök?!

Akkora hasam volt, mintha utolsó hónapos lennék ikrekkel..

Szóval, van a másik véglet is, amikor boldog-boldogtalan látja rajtad a változást és dafke csak azért is hozzáakar szólni a dologhoz, de nem tud értelmeset mondani.

Nekem az volt rossz abban a maradék 3 hétben, amíg dolgoztam még, hogy boldog-boldogtalan tapizni akart és állandóan kérdezősködtek.

2012. aug. 6. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Én szerencsére nem találkoztam ilynekkel ,sőt, az oviban egy darabig meg sem merték kérdezni, hogy kistesó lesz-e, nehogy véletlenül megsértsenek, ha esetleg csak meghíztam volna. Ritka egy bunkó a szomszédod, az biztos! Mondhattad volna neki, hogy ez a plusz súly legalább nem állandósul, mint az ő agyában a légüres tér ;)
2012. aug. 6. 14:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Megjegyzem még, hogy nekem se kicsi a pocim, 30 hetes terhes vagyok, főleg csak hasra hiztam...
2012. aug. 6. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos igen... Nálam az volt a "baj" az első babánknál, hogy kicsi a pocakom, megkaptam, hogy biztosan fogyókúrázok... Hát hogyne... Mindig nagyon vékony voltam (172 cm magas, 48-50 kg), de éppen várandósan nekiálltam fogyózni...

Most várom a 2. babánkat, 24 hetes vagyok. Eddig 1 kg-ot híztam (bár most 61-ről indultam...), ez sem felel meg a környezetem elvárásainak... Biztos "megint" fogyózok... :)

Nem tudom, miért érzik úgy egyes emberek, hogy meg kell osztaniuk velünk ezen "aggodalmaikat"... Mindenesetre nevesd ki magadban és ne is törődj vele!

2012. aug. 6. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
8-as vagyok megint. Az elsőnél még nagyon rosszul estek nekem ezek a megjegyzések, aztán az uh-os nő, nagyon kedves volt, és mondta, hogy ha mégegyszer valaki azt mondja, "de sovány vagy, mondd neki, hogy te meg kövér!"- biztosan elhallgat! :)
2012. aug. 6. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Én szerencsére még nem találkoztam ilyennel.Inkább nálam is az volt,hogy nem mertek rákérdeznia dologra,nehogy megsértsenek,ha esetleg csak felszedtem volna pár kilót.

Nővéremmel történt egy eset,hogy a babáját tologatta a kocsiban és egy idősebb szomszédasszony megállította,hogy megnézhesse a gyereket,behajolt a kocsiba és megálapította,hogy:"Milyen szép gyerek,szép nagy feje van!"Mondanom sem kell a nővérem legszivesebben felrúgta volna a nőt,mert a gyereknek egyébként nem volt aránytalanul nagy feje.:D

Sajnos vannak ilyen hülye emberek,akik meggondolatlanul tesznek megjegyzéseket,de ez általában az inteligenciájukat tükrözi,tehát szerintem nem kell foglalkozni velük!

2012. aug. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!