Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hová tünt a Hipp Natal terhesv...

Hová tünt a Hipp Natal terhesvitamin? Én nem tudom beszerezni, azt mondják hiába rendelik. (Hajdú-Bihar Megye) Ti kaptok valahol?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Én Budapesten élek, de itt sem kaptam már hónapok óta, úgyhogy letettem róla. Először a DM-ben kerestem, azt mondták nem tudják mi az oka, de nem kapnak. Azután gyógyszertárban is kérdeztem, de ott is hiánycikk és nem tudták megmondani az okát, hogy miért nincs.
2012. ápr. 6. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
tényleg, én is kerestem, azt hittem véletlenül nincs a dmben.. :(
2012. ápr. 6. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Én februárban vettem utoljára a DM-ben. (Debrecen)
2012. ápr. 6. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
borsod megyéban is beszerezhetetlen.
2012. ápr. 6. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Somogyban sem kapni január-február óta, legalábbis Siófok környékén nincs (DM, bababolt, gyógyszertár). Nekem szerencsém volt, mert az utolsó adagot még a Páromnak sikerült beszerezni, mikor másik megyében, konkrétan Szekszárdon járt, és beküldtem egy bababoltba. 2 dobozzal hozattam, és az pont elég volt, még a szülés utánra is jutott kb. 10 napig. De mondta, hogy ott is azt mondta az eladó, hogy nem nagyon kapni, az ottani DM-ben sincs.

(Most meg már a szoptatósoknak való Hipp Natalos teát vettem, bár van rengeteg tejem, azért 2-3 naponta iszok egyet. Azt még lehet kapni.)

19 napos Kisfiú anyukája

2012. ápr. 6. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Megváltoztatták az új RDA ajánlások alapján az összetételét, a kint lévőeket visszahívták, az újak később jönnek ki.
2012. ápr. 6. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Neten se lehet már kapni,sajnos :( Én is azt ittam,de gyártás sori probléma miatt nem lehet már kapni
2012. ápr. 6. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
brendonban lehet kapni,és onnan tudsz rendelni is, házhozszállitás ingyenes. 1800.- 1 doboz.
2012. ápr. 6. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
A bookline.hu-n meg lehet rendelni, 1 hét alatt beszerzik. Máshol nekem sem sikerült.
2012. ápr. 9. 09:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Rákérdeztem a gyártótól. Átcsomagolták, és ezen túl nagyobb kiszerelésben lesz kapható. Azt mondták 1-2 héten belül már kapható lesz a Rossman üzletekben!

Jó babavárást mindenkinek!

2012. ápr. 10. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!