Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az NST görbéről?

Figyelt kérdés

[link]

35+4 hkm vagyok és ma voltam az első NST vizsgálatomon, tudom, hogy nem vagytok orvosok,de azért bizonytalanodtam el,mert az asszisztens nő jujjj-ogott, hogy milyen görbém van az orvos meg nagy lazasággal szinte rá se nézett és azt mondta,h jó. Láttam az érdektelenséget az arcán még ki se nyitotta a leletet,de már a jó szó a száján volt. Valaki járt már hasonló cipőben?

2013. aug. 21. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem azért jujjogott, hogy mennyit mocorgott a babád? Szerintem ez az nst görbe teljesen rendben van, nekem ha sokat mocorogtak a lurkók, akkor volt ilyen. És akkor volt 'nem jó', ha alig rugkapáltak párat.
2013. aug. 21. 14:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy mondta,hogy milyen méhösszehúzódásaim vannak.... az látszik rajta rögtön,h sokat mozgott...végig hisztizte az NST-t nem igazán szereti :-)
2013. aug. 21. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Van egy izgő mozgó csepp gyerek a hasadban. :D Ez egy tökéletes görbe!! Az lenne a baj ha szinte egyenes lenne és nem mocorogna.. olyankor csináltatják újra, hogy hé gyerkőc kelj már fel!.. :)

Ne aggódj ha a doki azt mondja hogy jó akkor az jó is.

Ráadsul ez mindenhol így van értem azt hogy az én NST-imre is épp csak ránézett. Mert egy pillantás alatt látja hogy jó görbe. :)

Csak nyugi! :)

2013. aug. 21. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó..azt látom én is,hogy a gyerekkel minden okés :-) Én csak a méhtevékenységen pislogok...mert mindenki azt mondja,hogy nem fogom húzni végig.
2013. aug. 21. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Háhá..előző vagyok.. nekem is eztmondták.. :))) ÉS.. 40+5 hetes voltám mikor !!Beindították!! a szülésemet.. :DD
2013. aug. 21. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
:-)) Első vagyok, nekem is ezt mondták, az elsőt 41.5 hetesen, a másodikat 40.5 hetesen szültem.
2013. aug. 21. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem is indították, mindkettőt :-)Ne izgulj, ez a görbe úgy jó, ahogy van !!!
2013. aug. 21. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Más előzmények miatt, de nekem a méhtevékenységes görbe miatt soron kívül jelenésem volt a dokinál.

Ami kb ugyan ilyen volt.

Rá egy hétre szültem, igaz én örültem, hogy kihúztam addig is.

2013. aug. 21. 15:37
 9/10 A kérdező kommentje:
1,5 hét múlva jöhet, csak ne legyen kora szülött az a lényeg. Nagyobb a koránál...szóval nem kis baba :-)
2013. aug. 21. 15:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Minden hol azt olvasom, hogy a 100 már fájásnak számít, és nekem van pár 100som...van amit kitart is kicsit :-S :-( Én ezt nem értem :-)
2013. aug. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!