Mi a véleményetek erről az NST görbéről?
35+4 hkm vagyok és ma voltam az első NST vizsgálatomon, tudom, hogy nem vagytok orvosok,de azért bizonytalanodtam el,mert az asszisztens nő jujjj-ogott, hogy milyen görbém van az orvos meg nagy lazasággal szinte rá se nézett és azt mondta,h jó. Láttam az érdektelenséget az arcán még ki se nyitotta a leletet,de már a jó szó a száján volt. Valaki járt már hasonló cipőben?
Van egy izgő mozgó csepp gyerek a hasadban. :D Ez egy tökéletes görbe!! Az lenne a baj ha szinte egyenes lenne és nem mocorogna.. olyankor csináltatják újra, hogy hé gyerkőc kelj már fel!.. :)
Ne aggódj ha a doki azt mondja hogy jó akkor az jó is.
Ráadsul ez mindenhol így van értem azt hogy az én NST-imre is épp csak ránézett. Mert egy pillantás alatt látja hogy jó görbe. :)
Csak nyugi! :)
Más előzmények miatt, de nekem a méhtevékenységes görbe miatt soron kívül jelenésem volt a dokinál.
Ami kb ugyan ilyen volt.
Rá egy hétre szültem, igaz én örültem, hogy kihúztam addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!