Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a görbéről?

Figyelt kérdés

Mikor érdemes tesztelni? Szerintetek jó helyre húzta be az ovut?

Az ovu fájdalom ebben a hónapban elég érdekes volt. Eddig elsőnap kicsit, második nap nagyon szokott szúrni a petefészkemnél, most meg több napig picit szúrt. A hőm is fent szokott maradni 36,7-36,8 tartományba.

[link]

2013. ápr. 5. 05:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, de elvileg a 13-16. napon kellene peteérésnek lenni a túl korai peteérés nem szerencsés, mert nem tud megérni rendesen. Tesztelni csak a nem várt napja után érdemes, mert ha előbb tesztelsz akkor a következő kérdésed ez lesz " Ez most + vagy - eredmény?"

Peteérés után 6-8 napig vándorol a megtermékenyült petesejt és megérkezik a méhbe, újabb 6-8 napig beágyazódik, és ha ez befejeződött akkor mutat bármit is a teszt. Türelem, türelem, türelem. A két csíkos teszt csak a kezdet utána még el is mehet, aztán jönnek majd az ilyen olyan barnázások és vérzések stb. Pihenj sokat mert ennél többet nem tudsz tenni az első 6 hétben és szedj folsavat.

2013. ápr. 5. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:

ha fent marad jó ha leesik az alaphőre nem.

Nekem ilyen volt és szinte csak negatív tesztjeim voltak...

[link]

2013. ápr. 5. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:
ja és nekem 12.-én láttak egy "hatalmas" érett tüszőt akkor mondta a doki, hogy aznap este vagy legeslegkésőbb reggel szex.
2013. ápr. 5. 08:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! : )

Második gratulálok! Problémamentes terhességet kívánok!

2013. ápr. 5. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Koszi ;)

Remelem Te is beallsz a sorba! :)

2013. ápr. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!