Mit tudtok mondani erről a görbéről? Volt már pozitiv tesztem, de volt már negativ is.
2009. máj. 4. 20:35
1/13 anonim válasza:
Szia! Bíztató elég magas! De sokat voltatok 1ütt eléggé.Az sem jó ám! Mert nem lesz elég anyag/már bocs/. De drukkolok:):Mikorra nem várod?
2/13 A kérdező kommentje:
25 naposak a ciklusaim, de most már a 27. napon vagyok! A peteérés időpontját sem tudtam megfejteni a görbém alapján. A 23. napomon teszteltem egy halvány pozitivat, utána két napig neg. volt, igaz más teszttel, tegnap du-án halvány pozitiv volt, ma du-án meg egyértelmű negativ. Igaz, mind más teszt volt. Nem értem:( Köszönöm a választ!
2009. máj. 4. 20:58
3/13 anonim válasza:
Szerintem 15.vagy 18.án volt Péd. HA nem jön meg van remény.Tesztelj majd újat:)! Írd meg majd mizu??
5/13 A kérdező kommentje:
Reggel tesztelek, megirom!!! Köszi!
2009. máj. 4. 21:05
6/13 anonim válasza:
Ha van poz. teszt, az terhesség.Lehet hogy a neg.tesztek nem olyan érzékenyek, vagy nem reggel teszteltél velük.
7/13 anonim válasza:
Szia!Szerintem 18-22-e között volt jó esélyed a teherbeeésére.Bár én nem vezettem ilyen diagrammot,de ha neked is mindig 25 nap és nincsenek nagy kilengések,akkor jó vagy a szeren.Az meg,hogy sokat vagytok eggyütt nem baj,legfeljebb nektek is kislány lesz,mert a párod y kromoszómái nem tudnak olyan hamar termelődni és nem olyan hosszú életűek,mint az x-ek.Nálam a Gabriel teszt jött be és 5 hetesen halványka csík mutatta az eredményt.Sok sikert!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Ma reggeli teszt: negativ:( De még nem jött meg:)
2009. máj. 5. 15:36
9/13 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy végül mi lett?
Mert én most pont ugyanilyen helyzetben vagyok...
Köszi a választ előre is!
10/13 A kérdező kommentje:
Húú de régről:) Hát nem lett baba sajnos. Annyit tanultam az esetből, hogy csak egy fajta tesztet használok. Mert mi van veled?
2009. okt. 29. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!