Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamak...

Vannak itt olyan kismamak akik egyaltalan nem szeretkeztek a terhesseguk alatt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

A tesóm így volt vele, mindig hülyének néztem, hiszen semmi nem indokolta.

Én még az utolsó előtti nap is hatalmasat szeretkeztem a férjemmel, megőrültem volna, ha kimarad több hét.

2013. aug. 20. 09:37
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Mi nem szeretkeztunk, miota megtudtam, hogy terhes vagyok. Sajnos veszelyeztetett a terhessegem -volt elozoleg egy magzatelhalasom, utrogestant kellett alkalmaznom, majd megrovidult a mehnyakam. Ez a baba is kicsit nehezen jott ossze. Megbeszeltuk a parommal, hogy nem kockaztatunk, fontosabb, hogy a kisfiunkkal minden rendben legyen-mert ha szex miatt valami baj lenne sosem bocsajtanank meg magunknak. A parom egyebkent sem tudna elkepzelni velem a szexet terhesen, igy nagy problemat nem okoz a kapcsoltatunkban. Persze segitek rajta, mert hosszu a 9 honap:) Ha megszuletik a kisfiunk utana ugyis bepotoljuk mindazt ami kimaradt:)))

35hkm

2013. aug. 20. 10:01
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Èn :-(

Indokolt mert veszélyeztetett vagyok.

Bár még az elején vagyunk de már nagyon vágyunk egymásra.De majd bepótoljuk!

15hkm

2013. aug. 20. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Nálam nem volt indokolt, de nekem nem ment. Mondjuk talán azért sem, mert nem müködött jól a kapcsolat és így érzelmileg is alkalmatlan lettem volna. Nálunk ez nagyon nagy gond volt, mert a párom mániás szex terén. De nem ment nekem, így szex nélkül ment el a várandósság.
2013. aug. 20. 10:35
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Két vetélés után nem szabadott.. Vigyáznunk kellett,így nem volt szabad..
2013. aug. 20. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
62%

Jelen!

2*9 hónap + hat hét szex nélkül!

Két vetélés után nem volt szabad, ráadásul bevéreztem az elsővel 13. héten a másodikkal 7-8 hetesen , de megérte a szexmentes időszak ma van két egészséges fiam!!

2013. aug. 20. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk is szexmentes a terhességem, de nem azért,mert bármi baj lenne, hanem csak nem kivánom a szexet. Próbáltuk eleinte,de nagyon fáj a hüvelyem.
2013. aug. 20. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
2 szer voltunk együtt a 9 hónap alatt,nem volt semmi gond szerencsére egyszerűen csak nem kívántam,de a párom is nagyon megértő volt,utána szépen minden rendeződött:-)))
2013. aug. 20. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Én se sexeltem egyik terhességem alatt se, mert a párom képtelen volt rá. de terhesség után minden a régi lett, szerencsére
2013. aug. 20. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Hát mi sem szexeltünk nagyon a terhesség alatt..a 22. hétig összesen 3x voltunk együtt,féltettük nagyon a babát,meg nekem is meg a páromnak is furcsa volt így nagyon a szex,igazán egyikőnk sem élvezte,az aktus alatt is azon járt az agyunk,hogy nem-e lesz-e baja tőle a babánknak,mert azt nem éltük volna túl,ha miattunk lett volna valami baja.Aztán a 22.héttől elkezdődtek nálam a jóslók,onnantól kezdve orvos tiltott el minket tőle.

4 hós baba anyukája

2013. aug. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!