Menyi időnként szeretkeztek és menyire jó?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 16:36
1/13 A kérdező kommentje:
4honapos kismamák
2011. nov. 12. 16:38
2/13 anonim válasza:
4hónaposan a hátam közepére kivántam....
30hkm
3/13 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül a férjed mit szolt?
2011. nov. 12. 17:35
4/13 anonim válasza:
szia
Énnekem volt amikor nagyon kivántam és volt amikor kevésbé változó volt az elején még normálisan szeretkeztünk a 6 hónaptol már csak hébe hóba mostmeg ár szinte 1x 1x talán ha kedvem úgy tartja 39 hetes vagyok.
5/13 A kérdező kommentje:
és most hogy vagy vele
2011. nov. 12. 17:36
6/13 Disi válasza:
4 hós a babám és mióta megszületett még nem voltunk együtt... Már nagyon tervezzük (sajnos itt tartunk), úgyhogy én már be is vásároltam egy csini fehérneműt, hogy elcsábítsam (csak egy kicsit nagyobb méretet kellett vennem, mint pl. tavaly :-)))). Császáros voltam, úgyhogy igazándiból csak az az 5 kg zavar, ami rajtam maradt, de a férjem mindig azt mondja, hogy ő észre sem veszi. Persze. Szerencsére a babám általában átaludja az éjszakát, úgyhogy csak nekünk kéne egy kicsit tovább fennmaradni. Nekem hiányzik már, mert a terhesség alatt sem vittük túlzásba, én szerettem volna, de a férjem félt, hogy valami baja lesz a babának.
7/13 Disi válasza:
Jaj bocsi most láttam csak, hogy kismamákat kérdeztél... bocsi.
8/13 anonim válasza:
28 hetes kismama vagyok, és a 8. héttől el vagyunk tiltva a szextől, férjemnek hetente kb 2x megoldom, de nekem is hiányzik csak sajna veszélyeztetett vagyok.
9/13 anonim válasza:
Én 17 hetes vagyok második babával, kb. olyan heti 1-2-szer együtt vagyunk, ami nagyon jó szokott lenni, csak sokszor van probléma a pózzal. De mindig rájövünk hogy legyen jó. Ha a férjem bírná(sokat dolgozik) én tudnám igényelni 2 naponta is..... :)
10/13 Atroposz válasza:
24 hete vagyok 2 hetente hétvégéken a párom munkája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!