Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtetek valamilyen kálciumot...

Szedtetek valamilyen kálciumot terhesség alatt?

Figyelt kérdés

A Forever Calcium-ról,az Aloe-tól,mi a véleményetek?Mikortól szedtétek és meddig?

21+4 hetes kismami

2009. okt. 29. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szedek Calciumot, az ökonet Coral Kálciumát. Az elejétől fogva szedem! Az FLP-s termékekről nem tudok nyilatkozni, sosem használtamazokat. Calciumot viszont szedjél, sokat segítesz magadon vele, de szedjél hozzá magnéziumot is, ha nincs a kálcium mellett, mert az kell a kálcium lebontásához.

20 hetes km

2009. okt. 29. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Abban van állitólag magnézium és D-vitamin is.Iszok elég sok tejet is, de egyre gyakrabban begörcsöl éjjel a lábam, és olyankor egész nap úgy érzem, mintha görcsölni akarna.Ezért gondoltam, hogy kellene szedjek valamit.
2009. okt. 29. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
ca sandozt ittam,napi egyet,meg mg-t tabi formájában. A kettő együtt hat a lábgörcsök ellen,nekem használt.
2009. okt. 29. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szedheted a Foreveres Calciumot, és az Aloe gélt is. Én az elejétől szedem, és nagyon jól vagyunk.

Szintén 21 hetes Foreveres km.

2009. okt. 30. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!