Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 -hétbe léptem ma, reggel...

25 -hétbe léptem ma, reggel iszonyatos síró gorcsel ébredtem, anyira zokogtam, hogy szinte rázkódott az egész testem-okom nincs tá, hála az égnek minden rendben van a párom imád minket, miért van, hogy néha a semmi miatt sírok?

Figyelt kérdés
2008. jún. 30. 11:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, akkor ezek szerint nem vagyok skizofrén...Mindenkinek boldog babó várást,kitartást kívánok!!!!
2008. jún. 30. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Hihetelenek vagytok!:)Persze én is ilyen voltam!:)Jókat röhögtem magamon is,meg most rajtatok is!:)Csak a hormonok játszanak szerencsére.Az utolsó harmadban viszont harapós lettem néha.Bárki feét le tudtam volna harapni egyik pillanatról a másikra,úgy felhúztram magam.Közben persze tudtam,hogy nincs igazam,mégis nagyon nehéz volt tűtőztetni magam.Nagyon nem is tudtam.Csak mondtam volna a magamét olyankor egyfolytában.Szerencsére csak ritkán jött elő,de akkor nagyon.Előző terhességemnél én is mindenen elsírtam magam,pedig nem vagyok egy sírós típus.Egy biztos,a pasiknak sem könnyű időszak a terhesség!:)Soha nem tudhatják mi bajunk lesz a következő percben!:)
2008. júl. 1. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!