Április 30. -án kellett volna megjönni de még nem jött meg hála az istenek! A mellbimbóm meg van duzzadva és nagyon érzékeny, ezek lehetnek terhességi tünetek? Mikor tesztelhetek és mikor menjek orvoshoz? Minden reggel szakad rólam a víz!!
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 00:14
1/4 anonim válasza:
szóval több,mint egy hete késik, hmm :) reggel tesztelj, ha van otthon! remélem baba :)
2/4 anonim válasza:
teszteljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Én nem vátram 29-re és nem is jött.
Hat pozi teszt lett azóta.
Bár én már 29 előtt is csináltam két nappal, mert fenn maradt a hőm.
Nekem a melleim oldala, a karom alatt fájt.
Majd írj, hogy mi lett az eredmény.
szia
3/4 anonim válasza:
Szia! Én csak holnap-holnaputánra nem várom és ma reggel halvány pozitívat teszteltem. Rólam is szakadt ma reggel is a víz és még a héten párszor előfordult ez. Emellett émelygek és barna folyásom van, egyébként pedig sosem barnáztam még menzi előtt, de most két napja csak barna váladék jön belőlem. Én holnap hívom fel a dokim, hogy mikor érdemes menni leghamarabb, de én valószínű veszélyeztetett leszek, mert cukros vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
sziasztok tegnap teszteltem és két sötét vonal!!!!!!!!!!!!!nagyon boldog vagyok!!:-))))))))))))))))
2010. máj. 12. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!