25 -hétbe léptem ma, reggel iszonyatos síró gorcsel ébredtem, anyira zokogtam, hogy szinte rázkódott az egész testem-okom nincs tá, hála az égnek minden rendben van a párom imád minket, miért van, hogy néha a semmi miatt sírok?
A hormonok.... Ugyanez volt velem...... Nálam még szülés után is elég sokszor előfordult! Most már teljesen helyrejöttem:)
Dia - 6 hós kislány anyukája
Tombolnak a hormonok.
Sírjál csak nyugodtan. De aztán csak nevess magadon egy nagyot.:)))
Egyáltalán nem bekattanás:) Én olyan zenéken bőgök mostanában, de vörösre a szememet, amit régebben elkapcsoltam, hogy 'jajjjj de undorító nyálas, hallgatni sem bírom!!' Most meg tiszta szívemből telefújok 8 zsepit:)
Nyugi, a hormonok...
Én szombaton kezdtem el minden ok nélkül zokogni, de alig bírtam abbahagyni. Szegény párom annyira megijedt, hogy amikor megláttam az arckifejezését, hirtelen nevetni kezdtem :)
15 hetes kismama
Sajnos ez még így lesz egy darabig, én első babás vagyok, de azt hallottam, hogy baba születése után pár hétig még rosszabb lesz a helyzet, akkor már benne lesz a baba miatti meghatódás.
Én 18 hetes vagyok, de kb a 8. héttől kezdve képes vagyok bármin sírni, vagy ha éppen nagyon nincs min, akkor percek alatt találok magamnak valamilyen problémát, amin sírhatok. A párom már olyan profi módon űzi a nyugtatást, hogy versenyen is indulhatna.
A legdurvább a múlt héten volt, egymás után négy reggel ébredtem sírva. Minden egyes alkalommal azt álmodtam, hogy a párom ilyen vagy olyan oknál fogva hazaküldött engem valamelyik expasimhoz, hogy hordjam ki mellettük a babát. Így elmondva már nagyon vicces, főleg, hogy a párom két napig meg volt sértődve, hogy hogyan képzelhetek ilyet róla (nagyon szeretjük egymást és előbb vágná le a saját kezét, minthogy engem megbántson), majd már együtt nevettünk az újabb ilyen álmokon. Persze akkor nem volt nevetséges, amikor sírógörccsel ébredtem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!