Help! Ma voltam dokinál. Mit mondott?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, de csak petezsàkot làtott. Azt mondta, h pont ìgy nèz ki egy 3-4 napos elhalt terhessèg is, menjek vissza 1 hèt mùlva. A kèrdèsem az lenne, ha elhalt a terhessèg, akkor a hcg nek ürülnie kellene a szervezetbõl, nem? Mert csináltam tesztet gyorsan, mikor hazajöttem, s elèggè meggyõzõ pozitìv lett. A terhes csìk erõsebb lett, mint a control csík. Szerintetek nem kellene halvànyabbnak lennie?2013. aug. 17. 18:46
1/4 anonim válasza:
Még a műtét után is lehet a szervezetben hcg. Ez nem mérvadó.
Drukkolok hogy ne legyen baj!
2/4 anonim válasza:
Nekem missed ab műtét után 2 hetet mondtak arra, hogy terhességi tesztet kell csinálni, és ha +, visszamenni, tehát min. 2 hét, mire kiürül. Van, akinek még 1 hónap múlva is pozitív. Nekem a 8. héten ment el, a 10-en derült ki, és onnan még 2 hét a teszt, tehát meg is van az 1 hónap. Sajnos nem jelent semmit egy teszt, ha vérvétellel néznék naponta, ott látszódna pontosan.
A 7. héten van még egy kis remény, ha korábban nem volt szívhang. Elvileg a 7. héten kéne lenni, de ha a ciklus végén estél teherbe, lehet, hogy az elején még nincs, csak a végén. Ha korábban volt szívhang, vagy mérték korábban és azóta nem nőtt, akkor viszont biztosan baj van.
3/4 anonim válasza:
Azért a dokid lehetett volna alaposabb is.. ha az a gyanúja támadt amit mondott, miért nem küldött további vizsgálatra?? Ami a hcg-t illeti, ahogy előttem is írták, sajnos az ilyenkor még nem mérvadó, a teszt hetekig kimutatja missed ab után is. Nagyon sok erőt, türelmet és mindenek előtt a legjobbakat kívánom, hogy az előtted álló 1 hét után jó hírekkel szolgálj! Drukkolok, és írd meg, mi lett Veletek!
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is lehetett volna alaposabb, lehet dokit váltok, vagy elmegyek màsikhoz is. 16x17 mmes petezsàkot làtott. Remènykedek, csak nagyon nehèz vàrni 1 hetet.
2013. aug. 17. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!