12-13hetes kismamik hogy vagytok? Rosszullétek? Kilók? Mekkora a poci? Dokinál mikor voltatok? Nemet esetleg mondott?
nekem vannak még rosszullétek, és kilók is jöttek, kb 3...
Sajna a hányinger a kólára, és az evésre enyhült... és meg sem nézte a nemét, mert hogy még nem látni, januárra tervezünk 4D-t.
Szia.13+3hetes vagyok,múlt héten csütörtökön voltam 12hetes Uh-n,ott a baba 66mm(crl)volt,és minden rendben van vele.Semmi tünetem nincs,van már egy "nagy fiam"28hónapos,ő mellette nem lehet unatkozni,csinálom a dolgom,nem vagyok fáradt,álmos,nyűgös,nincs hányingerem mintha nem is lennék babás:).Nagyon jó babám van eddig,nem bántja anyucit:-).Pocim még nincs,olyan vagyok mint egy jóllakott óvodás,nem híztam,sőt fogytam 1kg,étvágyam sem sok van.Nemet még nem tudunk,de bármi is lesz szeretettel várjuk(csak egészséges legyen)ez a legfontosabb:-).Üdv mindenkinek,és boldog babavárást.Kellemes ünnepeket.
Üdv
Vera
sziasztok!13+3 hetes vagyok
nekem délutánonként teljesedik ki a hányinger teljesen sajna még mindig
én is híztam 3 kg-ot mert 3 hétig csak a kenyér meg a zsíros koszt de aztán visszavettem egészségesre váltottam és semmi kenyér így lement 1-1,5 kg
12 hetes uh-n 5,7 cm ez múlt hét kedden volt
tegnap rá egy hétre 6,89 cm és valószinűleg kukackás-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!