Kitol kell kernem ilyen esetben beutalot a diatetikushoz?
95 kilorol kezdtem a terhesseget, most vagyok a 16. hetbeb. Eddig 1 kilot hiztam, amire a vedono azt mondta, hogy remek es ez a magzattol van. Tehat teljesen normalis.
A lanyommal 30 kilo jott fel, sajnos a tul hamar beindult szules miatt tomtek vitaminokkal es egesz nap fekudnom kellett a 24. hettol. Elotte vele is 2 kilot hiztam, utana jott fel a sok plusz.
Vele terhesseg alatt IR-s lettem. Csak a terheleses cukrom eredmenye lett rossz, a tobbivel nem volt gond.
Szules utan 3* is neztek cukrot, de mintha nem is lett volna gond .. "elmult".
Nem szeretnek hizni, mivel a sok plusz rajtam van, igy abbol tud taplalkozni a pici egyreszt, masreszt felek, hogy megint elojon a cukor.
Emiatt szeretnek egy komplett etrendet, amit felugyelet alatt tudok betartani es a terhesseget nem befolyasolja. Szoval nem fogyokurarol lenne szo, csak max. szinten tartasrol.
Igaz, igy sem eszem sokat, csak valtozatosan. Ha valamit megkivanok (pl. tea vaj), akkor azt beepitem a reggelibe, nem pedig ejszaka allok neki enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!