El induljak a kórházba, igénybe vegyem a beutalót vagy ne?
Igen,indulj most!
Nem értem,hogy miért pont az egészségügyben dolgozó emberek a legnemtörődömebbek!Ráadásul bunkók is nagyon sokszor!
Legyél határozott,ott a beutaló,add oda,vegyenek fel és dolgozni nehogy elmenj,ha ennyit vérzel!
Ha tappenzen vagy, nem rughatnak ki, nem kell ahhoz korhazban lenni! Az orvosodhoz mehetsz gyakrabban is, attol fuggetlenul, hogy o 2 hetet mondott, mehetsz amikor csak ugy erzed, furcsat tapasztalsz, vagy megnyugtatasra van szukseged. En 6 hete verezgetek igy mint Te, neha jobban is. Itthon fekszem, azt hiszem, a korhaztol mar fraszt kaptam volna, foleg, hogy ki tudja meddig tart meg, tobb mamirol hallottam, akinek felidoig eltartott ez a dolog, a dokim paciensei kozul 22 het volt a csucs. Tenyleg ennyit akarsz korhazban lenni, ahol horkol a szomszed es kozos mosdo van? Es lehet, hogy tenyleg nem vesznek fel, tudjuk, hogy keves az agy es sok sulyos beteg van, akinek jobban szuksege lehet ra- ezt mi kivulrol nem tudjuk megitelni.
Szoval, csak azert, mert a munkaltato olyannal fenyegetozik, amit meg sem tehet, tutira nem fekudnek be.
Ha a tuneteid nyugtalanitanak, akkor persze orvos, nezesd meg magad! Legalabb megnyugszol.
Bar oszinten szolva tobbet nem lehet erted (ertunk) tenni, az utrogestanban es a fekvesben kimerul a tudomany, ha ennek ellenere nem marad meg a pici, akkor velhetoen nem eletkepes, es ezzel akkor sem tudnak mit csinalni, ha korhazban vagy. Ha pedig nem marad abba a verezgetes
(ahogy nekem sem), attol meg megmaradhat a terhesseg, csak epp szigoru fekves mellett, ami akar honapokig is elhuzodhat - koszi, reszemrol akkor inkabb itthon...
Az mar teljesen mas ugy amikor kiderul, kb a 12. het korul, hogy a lepeny a mehszajra nott ra, ekkor pl be szoktak fektetni, de az anya erdekeben, mert ott verzes eseten (elorehaladott terhesseg eseten) sulyos verveszteseg lehet, amibe anya belehalhat. Es meg van 1-2 ilyen ok, de ez meg nem ennyire az elejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!