Jár vki Bp-n a Nyírő Gyula kórházba? A magándokim oda tartozik, de az előző vérvételnél nem oda mentem. Viszont most afp-re oda kell. Beutalót nem kaptam, állítólag nem kell. Ez igaz? Csak odamegyek, és beutaló nélkül megcsinálják?
Én is oda járok és valóban igaz.Bemész és a portán elkérik a TAJ kártyádat,mondani kell hogy a terhesambulanciára jöttél ami reggel 7:30-tól van jó ha időben odaérsz mert sokan szoktak lenni.Az 1. emeletre kell menni kivárod a sorod ahol adnak egy papírt amivel el kell menni a laborba és ott leveszik a vért.Tehát a kórház adja a beutalót a laborba.
Ki az orvosod??
Sziasztok! Én is a Róbert Klinikára járok. :) Hány hetesek vagytok?
A portán kell bejelentkezni,de a terhesambulancia nem a földszinten balra van? Az ott kapott papírral kell az emeletre menni vérvételre.
Előző vagyok.Ismered a kórház honlapját?www.robertklinika.hu
most raktak ki változásokat az ambuláns rendelésről és a doktorok rendeléseiről.
26 hetes vagyok,Szakonyi Tibor az orvosom. Nekem szimpatikus a hely,mindig nagyon kedvesek. Kinél fogsz szülni? Ha túl leszel rajta és lesz időd,nagyon örülnék ha megírnád a tapasztalataidat priviben!!!
Boldog babavárást mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!