Erzsébeti sztk-ban ultrahangoznak ha elmegyek, vagy beutalót ad kórházba? Vagy menjek el magán dokihoz? Kb 6hetes vagyok
Szia,
Ha rendszeresen jártál oda, láthattad, hogy van e Uh a vizsgálóban, ha van akkor ellenőrző uhkat csinálnak majd ott, minden komolyabb, genetikait azt a kórházban fogják, amik beutaló és időpont kérés köteles.
Ha van lehetőséged, pénzed magán dokira akkor menj nyugodtan hozzá. Én azért mind a két helyre járnék:)
Boldog babavárást
Szia. Én a helyedben nem mennék az erzsébeti SZTK-ba! Nincsenek jó tapasztalataim!
Amúgy úgy működik, hogy lent bejelentkezel a nőgyógyászatra, felmész a 2. emeletre, ott kivárod a sort (érkezési sorrend)-vigyél olvasnivalót- és bemész a nőgyógyászhoz. Csak a Horvát Miklóst kerüld!!! Elmondod mi a helyzet, ő ír egy beutalót, és lemész oda ahol bejelentkeztél. Odaadod a papír azaz bejelentkezel uh-ra. Ott van szembe a regisztrációnál a bal oldali folyosón az első ajtó. Ott is kivárod a sorod, és mikor Te jössz, (lehet ott már név szerint hívnak, de már nem emlékszem biztosan) bemész. Nekem az uh-s nővel kapcsolatban sem voltak jó tapasztalataim. Az első terhességemre azt mondta hogy nem vagyok terhes és menzi lesz, majd nem látta a kis pcos-es cisztákat a petefészkemben...stb.
Gratulálok a babához. Ha mindenképp az sztk-ba mész akkor a Fekete doktorhoz, vagy a másikhoz, csak ne a Horváth Miklóshoz! Miatta ment el az első babám! Akkor váltottam. Az új dokimnál (magán) derült ki a pcos és most terhes vagyok (12 hetes)!
Ja és még valami az uh-val kapcsolatban. Ha az sztk-ban kapsz beutalót uh-ra akkor elmehetsz a Délpesitbe is (engem oda küldtek mikor nem működött az uh az sztkban) csak ott RENGETEGEN várakoztak előttem.
Remélem tudtam segíteni!
Boldog Babavárást!
Hát igen, ha kifogod a szonográfus jó kedvét, veled örül a látottaknak. Az orvos fent ír beutalót, akár rögtön is mehetsz hüvelyi uh-ra. Lent van a bejárat mellett. 4 hetesen leküldött az orvos, hátha látni valamit, de a szonográfus dühödten vizsgált és szinte lekiabált, hogy mit keresek ott. Én még ilyet nem éltem meg. 6 hetesen később újra visszatévedtem, s mivel ráadásul ikrek fogantak, oda volt ő is a boldogságtól...
Ha a kórházban mész egy orvoshoz konkrétan, akkor vagy ő megvizsgál, vagy megmondja mikor hol és ki... Egy erzsébeti magánrendelésen a drbácsi azonnal megvizsgál a rendelőjében (amelyikben van)...
Szia!
Én a negyedik babámat várom és semmiféle rossz tapasztalatom nincs se az uh-val sem a Dr Horváth Miklóssal én mindegyik gyerkőcömet nála szültem most is így lesz és tökéletesen meg voltam-vagyok vele elégedve, de a szonográfussal se volt még egyszer sem gondom.
A sort meg sajnos minden sztk-ban ki kell várni.
A 18-heti genetikai uh-t mindenképp a Dél Pestiben csinálják meg, a többit az sztk-ban.
34-hetes kismama
2. válaszoló vagyok. Igen, ő volt a Horváth Miklós. Idősebb, szemüveges, őszes. Mikor én ott voltam annó nála, mondtam neki hogy mióta késik a menzim, hogy van 4 pozití tesztem. Megvizsgált és azt mondta nem vagyok terhes és hogy a teszteket csak produkálja a szervezetem. Már akkor fura volt... Aztán elkezdtem vérezni, elmentem hozzá és mondta hogy késői menstuáció és az erős tesztek nem voltak valósak, majd hazaküldött. Na akkor lett elegem. Bementem a SOTE II-re ahol befektettek, megvizsgáltak, vér, vizelet, uh... nagyon alaposan. Közölték hogy sajnos spontán vetélésem volt. 3 napig tartottak bent, és még utána egyszer vissza kellett mennem kontrollra. Én így jártam! A szonográfus hölgy pedig, akár hányszor voltam nála, és nézegetett uh-val, nem vette észre a sok cisztát egyik petefészkemben sem, amit a másik orvosom akire váltottam, azonnal észrevette.
Remélem minden rendben lesz Veled/Veletek. De ha barnázol, vagy vérzel azonnal menj el az ügyeletre valamelyik kórházba!
Szerintem is hihetetlen, mit művel. Hát már öregszik biztos. Még jó hogy elmentél másik dokihoz! Örülök hogy minden rendben van. Vigyázz magatokra! :)
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!