Szerintetek ha mondom a védőnőnek, hogy adjon vizelet vizsgálatra laborba beutalót ad majd?
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos nállam kb.2-3 évvel idősebb. Mert eddig csak vérvételre adott beutalót az AFP-re! Csak biztos akarok lenni, hogy minden rendben, mert elég felfázós vagyok és a terhességem elején a 8. hétben is felvoltam fázva.2013. márc. 31. 14:03
1/5 anonim válasza:
Nálunk a védőnő semmilyen beutalót nem ad. Csak az orvos.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem ő adja az orvos pecsétjével, aláírásával... gondolom így segítik a dokik munkáját... :D
2013. márc. 31. 14:13
3/5 anonim válasza:
A védőnő semmilyen beutalot nem adhat. A papirt adhatja csak oda amit egy orvossal le kell pecsételtetni. A háziorvosodtol kérj ő ad.
4/5 A kérdező kommentje:
há nekem nem a doki pecsételt.. de mind1.. legfeljebb majd megkérdem..
2013. márc. 31. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!