Meg lehet tudni hogy mitől halt meg a babám?
Figyelt kérdés
A múlt héten volt egy műszeres befejezésem. A doki nagyon aranyos volt. Itt olvastam olyanokat hogy a szövettan nem mutatott ki semmit. Minidg csinálnak ilyet? nekem senki nem monodtt semmi ilyesmit. Menniy idő alatt készül el ha tényleg készül ilyen?2008. jún. 30. 09:01
1/5 anonim válasza:
nekem nem mutatott ki semmit,nem mindig csinálnak ilyet,hány hetes voltál?volt már szivhang?
2/5 A kérdező kommentje:
igen volt már. 11 hetes múltam amikor észrevették.
2008. jún. 30. 09:09
3/5 anonim válasza:
Nekem nem tudták megmondani mert a magzat még a műtét előtt eltávozott a méhből. Nem volt mit vizsgálni. :( Tudtommal mindig csinálnak szövettani vizsgálatot de szerintem csak ritkán hoz eredményt. Sajnos (nekünk) az első 3 hónapban sok a vetélés. Jobb így, mint beteg gyermeket a világra hozni. Én ezzel nyuigtattam meg magam.
Azután egy évvel később szültem egy szuper kisfiút. :)
4/5 anonim válasza:
nekem is csináltak szövettant és nem derült ki semmi sajnos.
5/5 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy alapból megcsinálják a szövettant, mert az a szabály, hogy amit kivesznek a szervezetből, azt meg kell vizsgálni. Általában nem derül ki az ok, túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts a szövettani vizsgálatnak.
Sajnálom, hogy így jártál :-(
Üdv, egy Sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!