Fiúnevek: Balázs vagy Zétény? Véleményeket várok!
Figyelt kérdés
Különféle kérdéseket tesznek fel, így én is véleményre bocsátom az helyzetünket.:)
Úgy tűnik kisfiunk lesz, s nekem a Balázs tetszik, viszont a párom bele van szerelmesedve a Zétény névbe.
Nekem nagyon furcsa a Zétény. Nem mondanám rossznak, inkább fura. Még nem hallottam sosem,így nem tudom elképzelni egyelőre, hogy így nevezzük a kisfiunkat. Viszont látom a páromon, hogy nagyon szeretné, ha beleegyeznék... Kinek, hogy tetszik ez a név, hogy Zétény? :)
2013. aug. 15. 15:17
11/18 anonim válasza:
elfogult vagyok, ugyanis a kisfiam Zétény :)
12/18 anonim válasza:
Nekem a Balázs tetszik jobban:-))
13/18 anonim válasza:
Balázs.Zétény szép név,de gyakorisága miatt nem adnám.
14/18 Kiscsillag7906 válasza:
Kicsi keresztfiam Zétény, és mi is Zétinek becézzük. A Balázs nem tetszik.
15/18 anonim válasza:
Balázs. A kisfiam is Balázs. Nekünk mindenképpen fontos volt az is, hogy a későbbiekben ne zavarja a neve. Pl én nem szeretem a nevem, és ezt nem akartam a fiamnak sem. A Zétény egyáltalán nem tetszik. Sokan csinálják azt, hogy előszedik a régi magyar meg egyéb nemzetiségű neveket, és azt adják a gyerekeinek, ami számomra érthetetlen. Olyan nevet úgysem tudsz adni a gyereknek, ami nincs több a világon, szóval szerintem Balázs...
16/18 anonim válasza:
Szia! Mindkettő szép név. A kisfiam Zétény, most 4 éves és egyáltalán nem olyan gyakori név, eddig talán kétszer találkoztunk másik Zétivel pedig bölcsis is volt, most ovis. A kistesó valószínűleg Balázs lesz:)Én nem bántam meg egyáltalán, hogy Zéti lett a neve.
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a véleményeket! Ahogy az idő telik, egyre jobban barátkozom meg a Zéténnyel :) A párom nem azért választotta, mert ősi magyar név, hanem mert tetszik neki... :) Valóban leginkább az zavart, hogy nem találkoztam még Zétény nevű gyermekkel, felnőttel, így nem tudtam hova tenni, de ahogy ízlelgetem, egyre jobb, s valóban nem tucatnév. Köszönöm mindenkinek még egyszer! :)
2013. aug. 21. 08:49
18/18 Bella2325 válasza:
Szerintem a Balázs nevet adjátok neki mert a Zsétény nem valami jó igaza volt az első commentelőnek hogy olyan mint egy település ! :) Szoval szerintem a Balázst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!