Különféle kérdéseket tesznek fel, így én is véleményre bocsátom az helyzetünket.:)
Úgy tűnik kisfiunk lesz, s nekem a Balázs tetszik, viszont a párom bele van szerelmesedve a Zétény névbe.
Nekem nagyon furcsa a Zétény. Nem mondanám rossznak, inkább fura. Még nem hallottam sosem,így nem tudom elképzelni egyelőre, hogy így nevezzük a kisfiunkat. Viszont látom a páromon, hogy nagyon szeretné, ha beleegyeznék... Kinek, hogy tetszik ez a név, hogy Zétény? :)
A Zétény számomra olyan, mint egy településnév :D Nekem egyáltalán nem tetszik és egyre több kisfiút hívnak így, ezért hát, már csak azért sem tetszik :)
A Balázs nagyon szép név. Nekem egyfajta bölcsességet sugároz. Balázsból is sok van, de legalább ez egy rendes, normális név. Jelentések alapján nem akartok választani? Lehet, hogy találnátok egy mindkettőtöknek tetszőt, ami még üzen is számotokra :)
2013. aug. 15. 15:22
2/18 anonim válasza:
Nekem a Balázs tetszik jobban, de a Zétény sem rossz. Én sem tudtam dönteni a lányomnak két név között és nálunk a családban hagyomány a két név. Nekem is kettő van és a lányom Zoé Jázmin lett. :) Kérdezd meg a párod, hogy tetszik e neki a Balázs Zétény vagy a Zétény Balázs megoldás. :)
2013. aug. 15. 15:38
3/18 anonim válasza:
Velem nem haladsz előre: Mind a kettő nagyon szép szerintem. Csak a Balázs gyakoribb, a Zétény ritkább.
2013. aug. 15. 15:56
4/18 anonim válasza:
Na végre egy gyerek, aki nem Kevin meg Alex meg Lucsiánó és meg mittudoménmi. Mindkét név szép, ne félj a Zéténytől sem, bár a Balázs bennem egy bizalomgerjesztőbb férfi képzetét kelti, a Zétény is szimpatikus.
2013. aug. 15. 15:59
5/18 anonim válasza:
Nekem a Zétény nem tetszik, a Balázs viszont egy férfias, szép név.
2013. aug. 15. 16:12
6/18 anonim válasza:
A Balázs olyan melegséget sugárzó, szerintem nagyon szép név. A Zétény nem tetszik nekem.
2013. aug. 15. 16:45
7/18 anonim válasza:
A Balázs gyakoribb, megszokta a fülünk, a Zétény ritkább, régebben nekem sem tetszett, de bajom nem volt vele. De megismertem egy kisfiút, aki nagyon aranyos, jó fej kissrác, az anyukája Zétinek hívja legtöbbször. Most már nagyon tetszik a név.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!