Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Velemenyeket varok volt e...

Ildiko-ka kérdése:

Velemenyeket varok volt e esetleg valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Holnap lennek a 6 hetbe de tegnap delutantol barnasat pecsetelek es neha ugy erzem mint mikor meg kene jojon? Holnap kel menyek dokihoz de gondoltam adig meg kerdezezem ez normails e vagy mar valami baj lehet? Tanacsokat varok volt e esetleg valaki ilyen helyzetben!elore is koszonom a valaszokat!
2013. máj. 13. 09:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én azonnal mennék orvoshoz! Barátnőm igy járt, kapott gyógyszert és megmaradt a babája!
2013. máj. 13. 09:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Pontosan így van,ahogy az első válaszoló mondja!!!

Azonnal irány az orvoshoz, kapsz gyógyszert (Duphastont,vagy hasonlót) és nagyon jó eséllyel semmi gond nem lesz! Arra számíts, hogy pár nap pihenőre fog majd!

Írj, hogy mi volt!

2013. máj. 13. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: az lemaradt, hogy velem ugyanez volt 8 hetesen, úgyhogy tapasztalatból mondom. És ne aggódj,nem lesz semmi gond! De szerintem ne várj holnapig!
2013. máj. 13. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, és én sem tudtam eldönteni menjek-e azonnal orvoshoz. De ma délután 4kor amúgy is mennék, szerintem akkor megyek csak. Mivel már eleve szedem a Duphastont nem hiszem hogy túl sok mindent tudnának csinálni. Majd írd meg mi volt veled.
2013. máj. 13. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos. Jól írták a többiek.
2013. máj. 13. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia! Tényleg nem árt, ha most bemész az orvoshoz, de nekem is volt az elején egy kis pecsételés, de az orvos még csak gyógyszert sem írt rá fel. Nagy baj nem lehet, ne aggódj!

9 hónapos kislány anyuája

2013. máj. 13. 10:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Koszonom valaszaitokat!

kaptam egy hamarabi idopontot ma fel 5 re hamaran nem tud fogadni.en meloba vagyok ugy hogy turelemel varok de szerintem nem fogom adig kibirni egyre esodik.Majd meg jelentkezem szep napot nektek!

2013. máj. 13. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Szorítunk neked, hogy végül minden rendben legyen!!!
2013. máj. 13. 13:03
 9/13 anonim ***** válasza:
mi volt a dokinál?
2013. máj. 14. 09:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Hello

Sajnos nem tudot mar segiteni.ugy hogy elveteltem kedden.de sajna nem sok jot mondot ha megis maradtvolna mert nem fejlodot elege.hat igy jartam. mostmar jobban vagyok.es varunk harom honapot es ujbol probalkozunk!mindenjot kivanok nektek.egy szep napot!

2013. máj. 20. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!