Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti nem féltek attól hogy a...

Ti nem féltek attól hogy a terhesség alatt "beszerzett"sérülések, sebek, karcolások meglátszanak majd a babán?

Figyelt kérdés

Ez is tévhit vagy ez valóban így van?

18hkm

2013. aug. 14. 15:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
36%

"Én nem félek, de nálunk pl érdekes, hogy édesanyámnak és nekem is ugyanott van egy ugyanolyan anyajegyünk a lábunkon"

Az anyajegy persze, hogy öröklődik mint a szemük színe meg a hajuk, de ha terhesen megcsíp egy bogár nem lesz egész életében a gyereken egy csípés.

2013. aug. 14. 17:32
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Marhasag az egesz.

Hentes/szakacs vagyok,mindket terhessegem alatt millionyi vagast,egest szedtem ossze megsem latszik semmi egyik gyereken sem.

Ellenben az en boromon igen......

Az anyajegy pedig mas teszta,ahogy mar irtak elottem.

2013. aug. 14. 18:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez egy tevhit es jo nagy butasag...
2013. aug. 14. 22:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Mégis mi a tökömtől öröklődne az anyajegy? Az ilyen hozzászólásoktól sírok, basszus...
2013. aug. 15. 04:31
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Pedig az öröklődhet. Sírás helyett inkább tájékozódj.
2013. aug. 15. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!