Mi volt ez 28 hetes terhesen? Nem korai?
Múlt éjjel alig birtam aludni, mert rettenetesen fájt a derekam és a baba (aki fejfekvéses) minthogyha a szeméremcsontomon kopogtatott volna. Sehogy nem volt jó. A hasam is fájdogált hol egyik, hol másik oldalon. Reggelre jobb lett, de a derekam most is fájdogál.
Ugye ez normális?
köszönöm.
Ez engem is érdekelne, hasonló helyzetben vagyok. Arra ébredtem, hogy egész lent mocorgott, elég kellemetlen volt. Most is lent érzem. Nekem nem fáj a derekam sem a hasam. Remélem minden rendben velünk.
28+3 hkm
Nekem is nagyon furcsa mostanában, pár napja a közérzetem. Sokat keményedik a pocak, sokat ki is nyomja magát, itt fáj, ott szúr. Én arra gondoltam, hogy most fog sokat nőni a babó és azért van ez a diszkomfort érzés. Nekem is olyan lenn rugdalt tegnap este, teljesen a szeméremcsontom felett, párom is csak csodálkozott.
28+2
Szia!
Nyugi teljesen normális. Még van a helye a babának, így szeret produkciózni:-)
És akár a front miatt is lehet. Sőt, ami még ésszerű, hogy lassacskán a tested készül a szülésre (nyugi nem fogsz megszülni haarabb nem azt jelenti), helyeződnek el a csontok.
Én 34 hetes vagyok, és konkrétan 5 napja, 3 órákat alszom.
- fáj az összes izületem, újjaimtól kezdve a lábújjamig
-fáj a forgóm
-fáj a farcsontom
- forgolódok (semmi túlzással éjszakánként úgy 20x)
-fáj a hátam
- és a kislányom éjjeli bagoly, kb 3-4 fele alszik el:-)
Napközben is igen aktív.
Szóval nem elkeserítésképp, de lesz még kellemetlenebb is:-))))
Nagyon nagyon várom, hogy kijöjjön:P
Boldog babavárást:)
Szia!
Bár én még csak 25 hetes vagyok, nekem is egészen le költözött a babám. Most is éppen lent mocorog. :) ű
Szerintem minden rendben.
Köszönöm szépen, megnyugtattatok! Egyébként is rosszúl alszok, de a múlt éjjel betett... Végül is én is a frontnak tudom be, mert ma végre hűvösebb van és ma még nem izzadtam le mint egy ló. Éjjel már 11-kor kilehetett csavarni a pólómat és a párnámat, és másfél óránként pisiltem.
De annyira fura volt ez a kaparászás a szeméremcsontomon, mondom menten kimászik :)
Boldog babavárást nektek is!
Tegnap nekem is szörnyű estém/éjszakám volt.
A derekam amúgy is szokott fájni, de most a hasam is fájt, annyira, hogy mozdulni alig bírtam. Szerencsére elmúlt 3/4 10-kor, úgy voltam vele, hogy ha 10-ig nem enyhül, irány a kórház.
Éjjel úgy 15x keltem fel, biztos a front szórakozott mindenkivel.
28+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!