Ti nem féltek attól hogy a terhesség alatt "beszerzett"sérülések, sebek, karcolások meglátszanak majd a babán?
Figyelt kérdés
Ez is tévhit vagy ez valóban így van?
18hkm
2013. aug. 14. 15:25
11/25 anonim válasza:
Haha igen és azt tudtad hogyha eperfa alá állsz és rádesik egy eper az is meglátszik majd a gyereken?Es ha csorba bögreből iszol nyulszaja lesz? Vicc az egesz :D
12/25 anonim válasza:
felesleges, neked a lepontozás csak az erősséged, nem az érdeklődés.
13/25 anonim válasza:
Igen ez mindenre válasz ugye?
Nem gondolod, hogy más pontozót le nem én mert baromság a válaszod?
14/25 anonim válasza:
elmondtam, hogy a te verziód a BAROMSÁG (intelligenciasztár). Anyukámnak van ilyen sérülése, a te okoskodásodtól függetlenül.
15/25 A kérdező kommentje:
Jaaj ne veszekedjetek...ha tudom fel sem teszem kérdést :) Mindenkinek megvan a saját véleménye,tapasztalata és ezért gondoltam hogy megkérdezem tőletek,ki mit gondol erről :)
2013. aug. 14. 16:04
16/25 anonim válasza:
ha meglátszódnának, akkor nekem zebráim lesznek, mert a hasam totál kirepedt :)))
17/25 anonim válasza:
Milyen sérülése van anyukádnak? Konkrétan.
18/25 anonim válasza:
Én nem félek, de nálunk pl érdekes, hogy édesanyámnak és nekem is ugyanott van egy ugyanolyan anyajegyünk a lábunkon.
:)
Másrészt pedig a sógornőmről érdekes módon eltűnt egy ilyen májfolt szerűség terhesség alatt, és a született kislányon viszont lett egy.
Azt nem tudom, hogy pont, ahol neki volt-e, de lett, ez tuti.
19/25 anonim válasza:
Ez semmi más, mint buta babona.
20/25 anonim válasza:
Igen. És ha levágatom a hajam terhesség alatt, a gyerek is kopasz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!