Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg lehet különböztetni egy...

Meg lehet különböztetni egy babás kis pocit egyszerű hízásos pocival? A babás poci, már az elejétől fogva kemény?

Figyelt kérdés
2008. jún. 29. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az elején nem. Illetve nem feltétlenül. Persze ez attól is függ, hogy indulsz neki a terhességnek. Arra gondolok, hogy van e rajtad súlyfelesleg, avagy vékony vagy e.
2008. jún. 29. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem voltam vékony baba előtt sem, igaz, súlyfelesleg sem volt igazán rajtam. Pocakom viszont egyáltalán nem volt, úgyhogy nálam meg lehetett különböztetni a babás pocit a normálistól. Most 18 hetes vagyok, már elég szépen látszik, de csak pár hete kezdett el intenzíven nőni. Elméletileg az első 12 hétben babás poci még nem lehet, mert a méh akkor még kicsi, a szeméremcsont mögött van, nem kifele nő, hanem felfele. Akkor maximum a terhességkor normálisnak számító lassabb anyagcsere és a puffadás miatt alakulhat ki has, ez gondolom szintén kemény, de igen, a babás poci is kemény, vagyis inkább érezhető, szerintem kellemes tapintású, nem olyan puha, mint a hízásos has.

Én észreveszem, ahogy nő a méhem, de nem csak köldök alatt növök, hanem gyomor környékén is vastagodom, először én ezt találtam viccesnek. Majd egy szülésznő felvilágosított, hogy nem a gyomrom lett nagyobb, hanem, a méh egyre feljebb van és szépen feltolja az útból az eredetileg ott lévő dolgokat.

2008. jún. 29. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 83kg-val kezdtem a terhességet, bár nem látszottam annyinak. Volt pocakom is , de most totál látszik, hogy babás pocim van, eddig 10kg.ot híztam, de csak pocakra. Mindenki szerint, aki eddig látott, ha hátulról néznének, nem is látszana, hogy terhes vagyok!28hetes kismama...ja és igen, sokkal keményebb, mint a hízásos poci..:D
2008. jún. 29. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 72 kg-val kezdtem, nekem úgymond elmúltak az úszógumik, nem nőtt a hasam, inkább átalakult más lett a formája!
2008. jún. 30. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!