Meg lehet különböztetni egy babás kis pocit egyszerű hízásos pocival? A babás poci, már az elejétől fogva kemény?
Én nem voltam vékony baba előtt sem, igaz, súlyfelesleg sem volt igazán rajtam. Pocakom viszont egyáltalán nem volt, úgyhogy nálam meg lehetett különböztetni a babás pocit a normálistól. Most 18 hetes vagyok, már elég szépen látszik, de csak pár hete kezdett el intenzíven nőni. Elméletileg az első 12 hétben babás poci még nem lehet, mert a méh akkor még kicsi, a szeméremcsont mögött van, nem kifele nő, hanem felfele. Akkor maximum a terhességkor normálisnak számító lassabb anyagcsere és a puffadás miatt alakulhat ki has, ez gondolom szintén kemény, de igen, a babás poci is kemény, vagyis inkább érezhető, szerintem kellemes tapintású, nem olyan puha, mint a hízásos has.
Én észreveszem, ahogy nő a méhem, de nem csak köldök alatt növök, hanem gyomor környékén is vastagodom, először én ezt találtam viccesnek. Majd egy szülésznő felvilágosított, hogy nem a gyomrom lett nagyobb, hanem, a méh egyre feljebb van és szépen feltolja az útból az eredetileg ott lévő dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!