Megharapott a kutyám, mit tegyek? 27 hetes vagyok a tetanusz az árthat nekünk?
OFF
Remélem most jól kidobjátok szegényt vagy legalábbis jönnek az utálkozó kérdések! :( Meg kellett volna nevelni, jó helyről hozni, kutya ok nélkül nem harap.
De szerintem semmibe sem telik megkérdezni az orvost, hogy milyen hatással lehet rád az oltás. Ennek a kérdésnek úgyis csak az lesz a vége, hogy mindenki itt fog sápítozni hogy kutya go a gödörbe, mert még kinyírja a Gyereket. :(
Szia!
Mondd, hogy jól vagy, és a baba is!
Voltál orvosnál?
A kutyával mi lesz?
Kedves első válaszoló! Miért utálkoznánk? Szegénynek van elég baja enélkül is!
Kérdező: Irány a doki, ha van a kutyusnak kiskönyve, akkor vidd magaddal!! Légyszi írd meg, hogy mi történt, a többieknek, okulásul...(-: és mi lett veletek. Remélem a baba is jól van!
Remélem úgy tartottatok kutyát, hogy be van oltva!?
Ha igen, akkor semmi bajotok nem lesz.
Ha nem volt beoltva: a kutyát megfigyelés alá kell helyezni, hogy nem veszett-e meg! (állatorvos által).
Ergo: egy valamennyire nevelt kutya tényleg nem ugrik neki a gazdájának ok nélkül. (Bocs, de nekem is vannak kutyáim, sőt eléggé állatbarát vagyok).
Ennek ellenére azt mondom, ha a kutya kiszámíthatatlan (mert sajnos vannak ilyen fajta kutyák is), akkor a leghumánusabb eljárás az elaltatás. Még akkor is, ha ez fájdalmas nektek lelkileg. De én nem kockáztatnám meg, hogy a gyerekemre rátámadjon.
Egyébként irány a doki az oltási kiskönyvvel (ha van), ha meg nincs akkor meg pláne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!