Ma tudtam meg h 3 Baba anyukája leszek:D mennyire nehéz 3 babával?
Szia!
Kérlek ne éld bele magad, ismerős a szitu, csak a végén ketten maradtak (egy fiú és egy lány). A 12 hét nagyon mérvadó főleg ikreseknél. DE nagyon szorítok és gratulálok!!! Remélem néha-néha írsz pár sort, hogy hogy bírod, hogy fejlődnek a kis trio. :D
Apuka leesett a szélről mikor elmesélted mi volt a nőgyógyásznál? :D
nálam "csak" kettő érkezik, azt nem tudom, milyen lesz, ha itt lesznek, de a terhesség azért jóval nehezebb, mint egy babával, szerintem, szóval lelkileg készülj fel rá, hogy sokáig nem mászkálhatsz mindenfelé, nagyon nagyon sokat pihenj, ez a legfontosabb most! 3 babával mindenképpen szedj vitamint is, de ezt gondolom megbeszéltétek.
bármi lehet, de alapvetően én ebben nem hiszek, szerintem simán ott marad mind a három :)
nagyon fog kelleni a család segítsége, mind a terhességed, mind a babázás alatt, erre is érdemes már most gondolni.
de egyébként egyelőre inkább csak relaxálj, ismerkedj a helyzettel, szerintem lesz egy csomó időd még agyalni ezeken a dolgokon :)
kellemes baba várást :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!