Miért veszélyesebb a napszúrás terhesekre? Mi történhet velem és a babával, ha napszúrást kaptam.
Tegnap 13-17ig strandoltam.
Figyeltem a folyadékra,vagy 2L megittam.
Kalap volt a fejemen,de nem árnyékban voltam.
A hasamat takargattam azért a nap elöl.
Még ma is rosszúl vagyok.Remélem nincs hatással a picire.
Azért veszéjes mert a szervezetedre úgy hat mint egy láz,és köztudot hogy a láz terhesen az egyik legveszélyesebb dolog!Vigyázz magadra nagyon.
De ha nem ráz a hideg,nem verejtékezel,nem fáj a fejed stb akkor nem kaptál napszúrást szerintem!33hkm
a lázzal van a gond. ha van, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz!
és állapotosan árnyékba feküdj, főleg a legveszélyesebb órákban.
Sajnos fáj a fejem és egy picit szédülők is már tegnap óta.
És minden izmom fáj,mintha egy úthenger ment volna keresztül rajtam.
Semmi erőm,csak feküdnék egész nap,de dolgozom sajnos.
25+3 napos vagyok.
Voltam tegnap ügyeleten,mert vmi allergiás reakció is kijött rajtam.
A naposzúrásra nem mondott semmit.
Elég baj, hogy nem mondtak semmit a napszúrásra. Még nem terhesekre is veszélyes, bár mondjuk szerintem neked csak enyhébb lehet, ha volt kalapod (máskor vizezd be a kalapot, hatásosabb), vagy nem is napszúrás.
Az a baj, hogy nekem pusztán melegem volt, nem is voltam napon, csak a legutóbbi hőségriadó alatt pont utaztunk, meg 30 fokos szobában dolgoztam több napig (nem fizikai munka, csak üldögélős, stressz sem volt). Nekem elment a baba 8 hetesen. Megkérdeztem a dokit, és - bár nem lehet tudni bizonyítottan, hogy mitől volt - azt mondta, hogy "nem zárható ki egyértelműen", hogy a melegtől volt, amennyiben rosszul éreztem magam, mert az azt jelenti, hogy a meleg megterhelte a szervezetemet az átlagosnál jobban, mert azt is mondta, hogy melegben általában nincs több vetélés, mint egyébként. De az egyéni érzékenységet nem lehet kizárni.
Mondjuk te már túl vagy a kritikus időszakon.
De én a helyedben visszamennék a dokihoz.
Semmi bajom,a pici is mocorog rendesen :)
Hétfő délutánig rosszúl voltam,aztán elmúlt.
Szombatra van időpontom a nődokimhoz,majd megvizsgál.
Köszönöm a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!