5 hetes terhes vgyok, segitenétek?
Figyelt kérdés
Van már egy 5 éves kislányunk,és most ismét teherbe estem,viszont a férjemnek nem tudom hogyan mondjam el,mert meg szeretném tartani viszont tudom hogy ő nem szeretne másik gyereket :( mi lesz? Biztos az égen csinál magának házat ha elmondom neki. Jövő héten elmegyünk hármasban pihenni egy hetet és akkor szeretném valahogy beadni neki,de hogy?2013. aug. 13. 08:22
1/5 anonim válasza:
Hat en biztosan nem tartogatnam a hír a nyaralásra.... Mondd el neki most. Drágám, terhes vagyok. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt a helyzet, párom mindenáron azt akarta vetessem el. Én makavs voltam és nem vagyok gyilkos sem.
Tipp: mond el neki várj pár napot addig ne emlegesd fel had eméssze a dolgot a párod, majd térj vissza rá és győzd meg :) nálam bevált.
Üdv.: 8hkm
3/5 anonim válasza:
Nállunk is ez volt csak 4 éves a lányunk..Én megcsináltam a tesztet és felhivtam telcsin pont dolgozott mondtam üljön le és elmondtam mi a helyzet.)
Én is meglepödtem hátmég Ő nem szerettünk volna másodikat...Én is megnyugodtam a férjem is és várjuk a tesot..)
16 hetes vagyok és már boldogok vagyunk férjemnél is elmult a sokk..
Szerintem mond meg neki most..nem lesz baj nyugi!:-)
Sok sikert majd irj mi volt..
4/5 A kérdező kommentje:
Várok egy vidám pillanatra,mert feszűlt es ideges a munka miatt,de ahogy jo kedvebe talalom elmondom neki. Mindenképp irok,mi lett.
2013. aug. 13. 09:41
5/5 anonim válasza:
Mi nálunk a 3. jön,nem terveztük,telefonon mondtam el neki,nem nagyon tudott megszólalni ő is ideges lett,de nem mondta,hogy vetessem el,másnapra feldolgozta most már mi is örülünk és várjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!