Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy nem?...

Terhes vagyok vagy nem? Segitenétek?

Figyelt kérdés
utolsó menstruációm október 29 én volt . itt indulnak a furcsaságok nálam . ez a mensi csak 2nap vérzés 1 nap barnázás volt 5 nap helyett.13án együtt voltunk párommal másnap volt egy nap barna folyásom. azóta szurkált sokszor lent .27-ére nem vártam .nem is jött. mensi elött pár nappal sürü pisilés,néha hányinger .1 hete csinálom a teszteket de vagy negativ vagy szellemcsikos.mostmár 4 napja késik a mensim, néha szédülök, ugy érzem meg fog jönni napok óta de nem jön csak fehér krémes folyásom van de a bugyin az se hagy nyomot olyan kevés. a mellem nem fáj.pedig mensi elött szokott. ha hirtelen mozdulatot teszek, beszur, befeszül a hasam .a tegnap esti facelle tesztem negativ. jövöhéten ha nem jön meg elmegyek dokihoz, de örülnék ha valaki akinek volt hasonló elmesélné mi lett belöle. nem veszek több tesztet kisebb vagyont költöttem rá már. barátnömnek 11 hétig negativ volt a tesztje.vajon terhes lennék? arra is gondoltam az elözö mensimnél terhes voltam és azzal a sex-szel elronthattuk azért volt másnap barnázás 1 napig, de akkor miért késik 4 napja? 34 .ciklusnapom. köszi a tanácsokat !
2011. dec. 1. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiammal jártam hasonló cipöben. A nemvárt napján neg teszt, majd elutaztunk. Vártam és nem jött meg. Nem éreztem magamon semmit. Aztán a 43. ciklusnapon pozi lett a tesztem.

Még korai lenne dokihoz menni, de jövö héten is a második felében menj, ha van baba, akkor látni is fog valamit.

Nem hiszem, h az elözö ciklusodban terhes lettél volna, mert akkor a tesztnek pozinak kéne lenni.

Kevés olyan nö van, akinek hamisan mutat negatívat a teszt.

Egy kis élet a szexszel kezdödik, a szexszel nem rontasz el semmit! Ha egy terhesség alatt problémák lépnek fel, csak akkor szokták mondani, hogy hanyagolja a pár a szexet.

2011. dec. 1. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szeritem még bármi lehet. Ha gondolod csinálj tesztet 4-5 nap múlva megint, hiszen a hcg kétnaponta duplázódik. Nekem volt olyan, hogy szentül meg voltam róla győződve, hogy babát várok, a mensim is elmaradt, mindenféle tünetem volt, és mégse.

Ha az előző ciklusban volt megfogant petesejted, és elment, akkor könnyen lehet, hogy genetikailag nem volt alkalmas, szerintem a szex nem tehet rosszat egy egészséges magzattal.

2011. dec. 1. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:
kedves elsö. remélem igazad lesz , és nekem is baba van . a fiammal egyetlen egy tesztet csináltam elsöre pozitiv lett ,5nap késés után, de ez 3 éve volt. :)remélem karácsonykor már lehet egy kis baby zokni a karácsonyfán <3 jó lenne hisz olyan szerencsés lennék hogy pont akkor esnék teherbe amikor a kisfiammal , és egyszerre lenne a születésnapjuk 3 év különbséggel <3
2011. dec. 2. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!