Terhes vagyok vagy nem? Segitenétek?
A kisfiammal jártam hasonló cipöben. A nemvárt napján neg teszt, majd elutaztunk. Vártam és nem jött meg. Nem éreztem magamon semmit. Aztán a 43. ciklusnapon pozi lett a tesztem.
Még korai lenne dokihoz menni, de jövö héten is a második felében menj, ha van baba, akkor látni is fog valamit.
Nem hiszem, h az elözö ciklusodban terhes lettél volna, mert akkor a tesztnek pozinak kéne lenni.
Kevés olyan nö van, akinek hamisan mutat negatívat a teszt.
Egy kis élet a szexszel kezdödik, a szexszel nem rontasz el semmit! Ha egy terhesség alatt problémák lépnek fel, csak akkor szokták mondani, hogy hanyagolja a pár a szexet.
Szeritem még bármi lehet. Ha gondolod csinálj tesztet 4-5 nap múlva megint, hiszen a hcg kétnaponta duplázódik. Nekem volt olyan, hogy szentül meg voltam róla győződve, hogy babát várok, a mensim is elmaradt, mindenféle tünetem volt, és mégse.
Ha az előző ciklusban volt megfogant petesejted, és elment, akkor könnyen lehet, hogy genetikailag nem volt alkalmas, szerintem a szex nem tehet rosszat egy egészséges magzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!