Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terheléses vércukorvizsgálat...

A terheléses vércukorvizsgálatra mi készítjük a szirupot?

Figyelt kérdés
Egyik doki honlapján olvastam, hogy előző este készítsük el, citrommal, rakjuk éjszakára hűtőbe, így másnap kellemesebb az íze.De azt nem a vérvételen készítik?
2009. okt. 27. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hello!

Érdekes....én pénteken megyek erre a vizsgálatra, nekem a doki azt mondta, vigyek 2dl tejet és 1 zsemlét, a két vérvétel között ezt kell reggeliznem. Örültem is neki nagyon, mert mindenki riogatott ezzel a cukros vízzel? De már kezdek elbizobytalanodni....mindenhol lötyit kell inni? Csak nem beszélt félre a doki????? (azt hiszem mégegyszer rákérdezek......)

2009. okt. 27. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szegeden is magadnak viszed. Venni kellett patikában szőlő cukrot, a védőnő mondta mennyit és én készítettem el, a citromot ajánlotta bele. Nekem sok savat csinált, elég rossz volt utána egész nap a közérzetem.
2009. okt. 27. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:

En tegnap voltam terheleses cukor teszten.

Angliaban pl: valami sargas szirupot kell meginni.Amikor beleptem a teremben egy csomo nagyhasu not lattam aki fintotog a cuccra.

Megittam, de felejtheto elmeny volt szamomra.Nem voltam nagyon rosszul, csak attol, hogy 9.50 kor kerultem sorra az elso vervetelre.Igy delre vegeztem teljesen.

Otthon ezt jobban megoldjak szerintem.Tobben is rosszul lettek, hogy delig se enni se inni nem tudtunk.

Viszont utanna a bufeben kaptunk egy szndvicset es egy valasztott innivalot (kave, tea,narancsle) ingyen.

Persze nem vittek tulzasba, mert a narancsle csak 85ml volt.De igy is tobb mint otthon.Bar joval tobbet is fizetek tb-t.

2009. okt. 28. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Én Kispesten voltam az SZTK-ban, itt fél liter volt elkészítve a lötyi, citromlé tilos volt.Az íze nem volt olyan borzalmas, csak a mennyiséggel voltak gondjaim, de sikerült meginnom. Soha semmiből nem ittam még egyszerre fél litert, ezért volt nehéz.

3hetes baba anyucija

2009. okt. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!