Méhlepény a méhszájon?
Nekem teljesen fedte a méhszájat a lepény,úgy a 31. héten már pár mm-re volt a méhszájtól,tehát szerencsére odébb ment.Természetes úton szülhettem szerencsére,pedig már készültem fel lelkileg a császárra.
Te véreztél vagy barnáztál a terhesség során?
Szia.
Nekem a 22.héten volt egy Uh,és akkor mondta a doki,hogy a lepény kicsit éri a méhszájat,de akkor rögtön meg is nyugtatott,hogy ez nem baj,mert ahogy növekedni fog a pocim úgy fog fentebb húzódni a lepény is.Hát így is lett.Az azután lévő Uh-okon már nem volt a lepénnyel ,,probléma,,.
40+3 hetesen szültem gondtalanul.
20 hetesen voltam utoljára uh-n, akkor a hátsó falon, mélyen, de nem a méhszájon volt a lepény. 26 hetesen bevéreztem, a kórházban megállapították, hogy a méhlepény szinte teljesen fedi a méhszájat. Amint elmúlt a vérzés hazajöhettem, de sokat kell pihennem, és hetente kontrollra járnom. Az orvosom nem igazán akart elengedni, azt mondta jó lenne ha szülésig bent maradnék.
Nagyon félek, hogy baj lesz a babámmal.
Hát akkor én a helyedben hallgatnék a dokimra,és bent feküdnék szülésig..tudom,hogy nagyon-nagyon hosszú idő,de előbbre tartanám a kisbabám életét és egészségét és ő érte kibírnám!!!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!