A méhlepény a méhszájon. Ha nem húzódik feljebb szülésig, lehet hüvelyi szülés?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 20:57
2/7 Kerria válasza:
Attól függ mennyire van rajta.
Ha nem teljesen, akkor igen.
Ha teljesen, akkor nem.
Viszont az idő előre haladtával kisebb lesz a lepény, így simán elhúzodhat a méhszájról (ahogy össze megy). Én szerencsére így jártam.
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs rajta teljesen.16Hetes vagyok.remélem feljebb fog menni.
2013. máj. 2. 21:17
4/7 anonim válasza:
Ó, 16. héttől még simán feljebb mehet, 12 hetesen még nekem is nagyon lent volt, utána 27 hetesen már jó helyen. Azt hiszem 5 cm-re kell lenni a méhszájtól ahhoz, hogy egyértelműen hüvelyi szülés lehessen. Ha ennél közelebb van akkor a doki mérlegelhet, de ha belelóg valamennyire akkor nem lehet hüvelyi úton szülni.
5/7 anonim válasza:
óó még bőven felmehet, nekem is így volt első babánál (úgy fogalmazott a doki hogy rálógott a méhszájra a méhlepény széle), 18-20 hetes uh n már fentebb ment.
Most 15 hetes vagyok a második babával most fedi a lepény a méhszájat de még rengeteg idő van hogy feljebb menjen. Ha így rajta marad teljesen, akkor nem lehet simán megszülni :(
6/7 A kérdező kommentje:
3. Babám,az első 2nél nem volt ilyen,azért nem tudtam.Köszönet a válaszokért.
2013. máj. 3. 11:34
7/7 anonim válasza:
A szülésig a lepény szélének minimum 20 mm-re(!) kell lennie a belső méhszájtól! Én is ezt várom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!