A méhlepény részben a méhszájon fekszik. Volt más is így?
Én is így voltam, 20-22. hét táján kezdett feljebb menni, végül sikerült hüvelyi úton szülnöm.
Kérlek vedd komolyan a fekvést, ez nem vicc!!! A méhszájon fekvő lepény nagyon veszélyes lehet, az elhelyezkedéséből adódóan nagyon sérülékeny a lepény, és ha megpattan egy ér, akár el is vérezhetsz percek alatt. De könnyen le is válhat a lepény, ez meg a babára nézve veszélyes.
Szia!
Nekem is egy nagyon picit rálóg a méhszájra a lepény, és pont a napokban volt egy pici barnás vérezgetésem.
Jelenleg 21 hetes vagyok, mint az őrült rohantunk az ügyeletre, szerencsére minden rendben, de nagyon megijedtünk!
Az orvosom szigorú pihenést javasolt, MagneB6 ivóoldat és rutascorbin-t.
Nekem eddig még nem húzódott feljebb, és talán már nem is fog.
Szerintem nagyon oda kell ezekre a jelekre figyelni,nem szabad megerőltetned magad!
Nem tudsz betegállományba menni?
Szia!
Nekem is rálógott a méhszájamra 18 hetesen,de nekem szerencsére rá pár hétre már feljebb is húzódott és most meg semmi baj nincs!Mondjuk én 11 hetesen bevéreztem nagyon,úgyhogy én eleve pihenésre voltam itélve!Mostmár mozgok!Én is sokat sétálok és ha nem muszáj nem egyedül,nehogy baj legyen!Nem emelek,sokat olvasgatok és internetezek!:)Tényleg vedd komolyan,nehogy nagyobb baj legyen!
Boldog babavárást!
27 hetes kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!