11/23 anonim válasza:
Nagyon nem!!! 33hkm.
Soha nem vennem meg!
12/23 anonim válasza:
bocs: lehet kialakítani mást, ezt akartam írni...
13/23 anonim válasza:
Hu mikor kislányommal korházba voltunk ott volt ilyen vasbol a fiokok nélkül...soha nem vennék ilyet..(((nagyon nem tetszik de izlések és pofonok...
14/23 A kérdező kommentje:
Es ez, hogy tetszik nektek?
Kulfoldon elunk es erre fele nem igazan vannak olyan hagyomanyos kisagyak mint otthon. Egyebkent az elso kisagya tenyleg a helytakarekossag miatt tetszett meg nagyon. En korhazban nem lattam meg ilyen agyat szal bennem nem ebreszt rossz emlekeket.
2013. aug. 9. 16:12
17/23 anonim válasza:
nekem az első tetszik, ez viszont nem
18/23 anonim válasza:
Nekem a második tetszik az első nem!
20/23 anonim válasza:
Merre laksz kerdezo?En Skociaban.Es siman lehet kapni 100 fontert babaagyat, pl az Ikea-ban is meg egyeb baba boltok honlapjan:) Vagy nezegess itt,itt is jok vannak jo aron: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!