Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki épp csak annyit...

Van aki épp csak annyit hízott amekkora a babára kell?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 18:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, szerencsére túlsúlyos sem voltam terhesség előtt...
2009. okt. 26. 23:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Én az előző terhességemnél 5 kilót híztam csak, és 5 kilóval könnyebb voltam mikor hazajöttünk. A babám 4,05 kilóval született. Én nagyon kívántam a grapefruitot, ezért minden este ettem 1-et. Mint később kiderült, ez sokat segített. Azonban hozzáteszem, hogy én 100 kiló felett voltam/vagyok. Most a második babámmal a 20. héten járok, még nem híztam semmit. Még egy dologra felhívnám a figyelmed! A szoptatás alatt hajlamos az ember nassolni, akkor jobban oda kell figyelni, hogy mit eszel. Ugyan sok helyen olvastam, hogy a szoptatás "fogyaszt", van rokonom akit valóban fogyasztott is, de én akkor szedtem magamra 2 kilót!
2009. okt. 27. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! 60kg-mal kezdtem, 70kg-mal mentem szülni és 60-nal jöttem ki a kórházból teljesen lapos hassal.

3hetes baba anyucija

2009. okt. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!