Van aki épp csak annyit hízott amekkora a babára kell?

Szia!
Én a 37. hétnél járok és semmit nem híztam.

Én az elsővel csak 5 kgot híztam, amit a kórházban is hagytam. Hogy hogy lehet? Abszolut alkat kérdése.
Én pedig ettem is rendesen, semmit nem vontam meg magamtól, nem kis adagokat és nem ritkán, nassoltam is.
Nem vagyunk egyformák.
Van aki alig eszik, mégis akár 30 kg megy fel rá...
A vizesedéshez is van köze...

Én 12 kilót híztam összesen, ebből 4.5 a gyerek volt, plussz egy-egy kiló a két mellem plusszban, ehhez még a méhlepény, a másfélszeres vér, egy kis víz. A hatalmas hasamon kívül más nem volt rajtam, 4hónappal a szülés után könnyebb voltam, mint teherbeesés előtt.
Én a terhesség elején 4kilót fogytam, terhességi vészeshányás miatt (ezt nem kívánom senkinek), utána meg figyeltem, mit eszek és mikor. Végig jógáztam, kevés szénhidrátot ettem, sok almát és húst.
De szerintem genetika is.

Szia! Én 9,5 kilót híztam, ebből 4 kiló volt a baba. Szülés után 2 héttel tudtam először mérlegre állni, mert nekünk nem volt mérlegünk. Akkor 2 kilóval könnyebb voltam, mint a terhesség előtt. Szerintem ez alkati kérdés, vagy csak szerencse kérdése. Én alapvetően rengeteg édességet, kekszet eszek, de terhesen csak az utolsó pár hétben kívántam ezeket. Az elején nem voltam rosszul, de sokszor volt, hogy a vacsorám felénél undort kaptam a kajától. Na nem úgy, hogy többet olyat nem tudtam enni, csak úgy éreztem, hogy még egy falat nem megy le.
Remélem a következőnél is így járok. Bár hallottam már olyanról, aki az egyik babánál alig, a másiknál pedig rengeteget hízott.

40kg-val indultam,47-tel mentem be szülni.
szóval vékony vagyok, mégse híztam.

Én 2 kilót híztam eddig, ebből a babám súlyát 2 két kilóra saccolták a legutóbbi ultrahangon. Szóval szülés után könnyebb leszek elvileg mint előtte. Nem csináltam semmi különöset, nem ettem ész nélkül, szerencsére elkerült a kívánósság is, ja és nem vagyok diabéteszes sem, és nem is vizesedek:-))
Szerintem ez alkati adottság, mindenesetre örülök, hogy nálam így alakult.
32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!